Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Όραμα Δημιουργίας» | Ο Δ. Ορφανός παρών στην εκδήλωση της αποδημίας στην Αθήνα – Ανακοινώθηκαν νέοι υποψήφιοι


Παρών στην εκδήλωση της αποδημίας στην Αθήνα, που έγινε σε συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και τον Σύλλογο των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ», στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Δημήτρης Ορφανός, είναι γνωστό, σε όλες και όλους, ότι έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού και λατρεύει την ιστορία της χώρας μας. Πολύ περισσότερο, με αυτά που έχουν σχέση με την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Έτσι την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, έδωσε το παρών του στην εκδήλωση της αποδημίας στην Αθήνα, που έγινε σε συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και τον Σύλλογο των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ», στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλεως του Ναυπλίου. Συμμετείχαν προσωπικότητες των γραμμάτων & των τεχνών, αλλά και επιστήμονες που διαπρέπουν στην Αθήνα.
Ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων

Μεγάλη τιμή αποτελεί για μένα προσωπικά, αλλά και ιδιαίτερη βαρύτητα για την νέα Αυτοδιοίκητική μου πορεία ως Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλίου, η στήριξη του αγαπημένου φίλου Δημήτρη Καρούντζου, Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου, με στόχο να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμα για το Δήμο.
Η πολυετής Αυτοδιοίκητική του εμπειρία μέσα από θέσεις ευθύνης, η ενεργός συμμετοχή του σε πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν το κοινό καλό, η μαχητικότητά, η αφοσίωσή του και η απαράμιλλη εργατικότητά του δημιουργούν τα εχέγγυα με δυνατές προοπτικές.
Δημήτρη σ’ ευχαριστώ για την στήριξη σου!
Προχωράμε με ενότητα και όραμα για το Δήμο που αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας!

«Υποδεχόμαστε άλλο ένα μέλος στην ομάδα μας, “Όραμα Δημιουργίας”, τον Γεώργιο Σκούφη, αστυνομικό. Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος θα συμμετάσχει ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές. “Θέλω και εγώ να αφουγκράζομαι τους δημότες μας για να γίνει ο Δήμος μας υποδειγματικός”. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Γιώργος έγινε μέλος της ομάδας Όραμα Δημιουργίας, σε ευχαριστώ Γιώργο για την τιμή που μου έκανες και την εμπιστοσύνη που μου έδειξες, καλή επιτυχία» δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας “Όραμα Δημιουργίας” κ. Δημήτρης Ορφανός Υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων.

«Καλώς ορίζουμε στην ομάδα “Όραμα Δημιουργίας” τους δύο αξιόλογους και έντιμους προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων Ασίνης & Δρεπάνου, κ. Βασίλη Χριστόπουλο και κ. Σωκράτη Δωρή.
Ο κ. Σωκράτης Δωρής και ο κ. Βασίλης Χριστόπουλος είναι άνθρωποι της προσφοράς και έχουν άποψη για τα κοινά. Αποφάσισαν να συμπαραταχθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια μας για ένα Δήμο οραματικό.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Σωκράτης και ο Βασίλης αποδέχτηκαν να γίνουν μέλη της ομάδας μας. Με τιμά προσωπικά, γιατί η απόφαση τους αυτή βασίστηκε στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και δηλώνω ότι δεν θα τους απογοητεύσω.
Καλώς ήρθατε και καλή επιτυχία» σημειώνει ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός.

 

ΔΕΙΤΕ:  InstaPlanet: 30 γυναίκες που ήρθαν στο Ναύπλιο και τράβηξαν όλα τα βλέμματα! (Pics)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!