ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σάλος με την ψυχολόγο της Κάρολαϊν – Αποκάλυψε αυτό που ΔΕΝ έπρεπε!

Αποκάλυψη σεισμός!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ώρα που οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη δεν είναι λίγα τα Μέσα ενημέρωσης που διάλεξαν έναν αν μη τι άλλο παραβιαστικό τρόπο για τη μνήμη του θύματος, για να «γνωστοποιήσουν» πλευρές της ζωής της.

Με διαδοχικές συνεντεύξεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα η «ψυχολόγος» της κοπέλας αναφέρθηκε σε μια σειρά από προσωπικές πληροφορίες «σπάζοντας» επί της ουσίας το άτυπο συμβόλαιο απορρήτου όλων όσων εμπλέκονται σε μια θεραπευτική σχέση, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να κάνει υποθέσεις για το τι μπορεί να έγινε εκείνη τη νύχτα.

Στο «Πρώτο Θέμα», στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στο OPEN έχει εμφανιστεί τα τελευταία 24ωρα η «ψυχολόγος» της αδικοχαμένης 20χρονης Κάρολαιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Με διαδοχικές «αποκαλυπτικές»- όπως αναφέρουν τα αντίστοιχα Μέσα- συνεντεύξεις της η Ψυχοθεραπευτής – Ψυχολόγος – Κλινική Υπνοθεραπευτής αναφέρθηκε σε μια σειρά από πληροφορίες για την κοπέλα οι οποίες όπως ήταν προφανέστατο είχαν γίνει γνωστές στο πλαίσιο θεραπείας και δεν ήταν προς δημοσίευση, όπως δηλαδή συμβαίνει σε κάθε σχέση ψυχολόγου – πελάτη.

Διαρρηγνύοντας το κομμάτι της εμπιστευτικότητας, η ψυχολόγος αναφέρθηκε στο τι προβλημάτιζε την πελάτισσα της, αν ήταν ευτυχισμένη, στον χαρακτήρα και τη σχέση με τον σύζυγο της.

«Οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνουν τι είναι ψεύτικο ή αληθινό» είπε χαρακτηριστικά σε μια από τις συνεντεύξεις της καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θέμα στις σχέσεις με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια».

Μάλιστα, η ψυχολόγος θέλησε να «δώσει τέλος» σε όσα ακούγονται για τη σχέση του ζευγαριού. «Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. (…) Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους. Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα».

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι εκτιμήσεις της ψυχολόγου για το τι μπορεί να έγινε εκείνο το βράδυ λέγοντας ότι : «Έβλεπε να απειλείται το παιδί της, σαφώς θα φώναξε. Έψαχναν χρήματα και ρώταγαν τον Μπάμπη “Πού είναι τα χρήματα ρε;”. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με το παιδάκι τους και όλα έγιναν αιφνιδιαστικά. Πρέπει να τους παρακολουθούσαν και κάτι να ήξεραν. Κατά τη γνώμη μου δεν μπήκαν τυχαία μέσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω δεν πέρασαν απαρατήρητα από χρήστες των social media μέρος των οποίων κάνουν λόγο για βεβήλωση του νεκρού και άρση απορρήτου.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!