ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έλεος! Στο σκοτάδι για μέρες το Κάστρο του Άργους – Δεν το πρόσεξε κανείς;

Μαύρο σκοτάδι!

Είναι δυνατόν το σύμβολο της πόλης, το επιβλητικό Κάστρο “Λάρισα” να παραμένει τόσες μέρες χωρίς φωτισμό;
Απογοήτευση προκαλεί η εικόνα του κάστρου στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, όσοι τέλος πάντων είναι αυτοί.

Από την περασμένη Πέμπτη, σχεδόν μια εβδομάδα δηλαδή, που φωταγωγήθηκε για τελευταία φορά, μπορούμε να το απολαμβάνουμε μόνο τη μέρα!
Απόλυτο σκοτάδι εδώ και μέρες. Το Κάστρο του Άργους δεν φωταγωγείται και δεν έχουμε λάβει ενημέρωση για το πότε θα αποκατασταθεί το τεχνικό ζήτημα που έχει προκύψει, αν φυσικά πρόκειται γι’ αυτό και δεν το έχουν σβηστό για εξοικονόμηση ενέργειας ή για λόγους οικονομίας.
Σε μια πόλη που είναι γνωστή και υπερήφανη για την ιστορία της και θέλει να προσελκύσει επισκέπτες, κάτι τέτοιο είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Δηλαδή, αντί να το διαφημίζει, το κρατάει στα σκοτάδια;

Από τη μία, ο δρόμος που οδηγεί σε αυτό, όπου έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, έχει δρομολογηθεί η επιδιόρθωσή του και από την άλλη το σκοτάδι των τελευταίων ημερών.
Τουλάχιστον, η Περιφέρεια φρόντισε να ρίξει λίγο χώμα στις λακκούβες. Δεν αρκεί, αλλά έστω έκανε κάτι να διορθώσει τον μέχρι πρότινος κακοδιατηρημένο και επικίνδυνο δρόμο.
Με απλά λόγια…
Αυτή τη στιγμή το Άργος αν έχει 2-3 καλά πράγματα να προβάλει, σίγουρα ένα από αυτά είναι το κάστρο. Όχι μόνο για τους ξένους, αλλά και για εμάς.
Μπορεί να ακούγεται κάπως ρομαντικό, αλλά οι Αργείοι είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο καταγωγής μας και το κάστρο παραμένει για εμάς σύμβολο. Δεν επιτρέπεται να το… χαντακώνουν έτσι και μας στενοχωρεί αυτή η εικόνα.
Μα τόσο χρόνο θέλει να αλλάξουν κανά δυο καμένες λάμπες ή δεν είναι αυτός ο λόγος; Όπως προανέφερα, δεν γνωρίζουμε, καθώς δεν έχουμε λάβει ενημέρωση από τους αρμόδιους.
Καλά, μόνο εμείς το βλέπουμε; Τόσες μέρες δεν το πρόσεξε κανείς;
Ιάσονας Μουσταΐρας

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ξέρετε γιατί το Κάστρο του Άργους ονομάζεται Λάρισα;
SOS: Τροχαίο με 17χρονη από το Κρανίδι – Χρειάζεται αίμα – Κοινοποιήστε το όλοι!
Θλίψη στο Άργος – Στη γειτονιά των Αγγέλων ο Τάκης Μπατάκος
Θάνατος λουόμενης στο Τολό
ΔΕΙΤΕ:  Θρίλερ στο Άργος: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στους Στρατώνες του Καποδίστρια

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!