Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μεζεδοπωλεία της Αργολίδας άνοιξε ξανά!

Η “Φώτο Βολίδα” επέστρεψε στη Νέα Κίο!

Το αγαπημένο στέκι της Αργολίδας ξανά κοντά μας με εκλεκτές γεύσεις και ωραία μουσική
Ένα από τα πιο δημοφιλή μεζεδοπωλεία της περιοχής, η αγαπημένη «Φώτο Βολίδα» στη Νέα Κίο, άνοιξε ξανά τις πόρτες της και υποδέχθηκε το κοινό με μια όμορφη μουσική βραδιά, παρέα με την Κατερίνα Σκουλή, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας, γευστικής περιόδου γεμάτης κέφι και ζωντάνια.

Το γνωστό μεζεδοπωλείο επιστρέφει ανανεωμένο, διατηρώντας όλα όσα το έχουν καθιερώσει ως σημείο αναφοράς στην Αργολίδα — την εξαιρετική κουζίνα, το φιλικό περιβάλλον και τη ζεστή ατμόσφαιρα που το κάνουν ιδανικό τόσο για μεσημεριανό φαγητό όσο και για βραδινή έξοδο.

Η «Φώτο Βολίδα» συνεχίζει να προσφέρει αυθεντικές γεύσεις και όμορφες στιγμές, κερδίζοντας ξανά την προτίμηση όσων αγαπούν το καλό φαγητό και τη διασκέδαση!

Online χρήστες: 231

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ !

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ