ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η ψηφοφορία: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor

Ο κόσμος μίλησε και η μεγάλη έκπληξη έγινε.

Από πολλές ανατροπές χαρακτηρίζεται ο φετινός κύκλος του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να ρίξει το ριάλιτι επιβίωσης στην τηλεοπτική σκακιέρα νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Το γεγονός αυτό βοήθησε το πρόγραμμα να χτίσει το κοινό του και να καταφέρνει να συγκεντρώσει σημαντικά νούμερα τηλεθέασης παρά τον ανταγωνισμό. Όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τρίτης, 4 είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση, δύο από κάθε ομάδα.

Από τη Κόκκινη ομάδα, Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη Κάσδαγλη και από τη Μπλε ομάδα Γιώργος Ταβλαδάκης και Νίκος Μπάρτζης συνθέτουν το καρέ υποψήφιων προς αποχώρηση.

Το κοινό καλείται να αποφασίσει μέσω θετικής ψήφου ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Η ψηφοφορία αυτή έσπασε κάθε ρεκόρ με το ενδιαφέρον του κοινού να ανεβαίνει επεισόδιο με επεισόδιο όσο περνάει ο καιρός.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ψηφοφορία εξελίσσεται σε ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παίκτες. Αυτός που αποχωρεί σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης κι όχι ο Νίκος Μπάρτζης που είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στο Twitter.

Μένει να δούμε αν θα έχουμε μία ακόμη ανατροπή στο «Survivor», κάτι που γίνεται συχνά.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!