ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

“Έφυγε” ένας μαχητής! Θλίψη στο Άργος για τον 31χρονο Χρήστο Τσαλδάρη

Έδωσε μάχη και έφυγε ηρωικά…

Ένα παλικάρι που αγωνιζόταν καθημερινά για τη ζωή του τα τελευταία 15 χρόνια. Ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας που δεν λύγισε τον Χρήστο και την οικογένειά του.
Ο Χρήστος Τσαλδάρης, γιος του Δανιήλ Τσαλδάρη και της Γεωργίας Μπούφα, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Άργους, όταν είχε πέσει θύμα τροχαίου στα 16 του χρόνια.
Ο Χρήστος, ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της πόλης, όπως ακόμα τον θυμούνται όσοι τον είχαν ζήσει, είχε μείνει τετραπληγικός εξαιτίας του ατυχήματος και προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει πίσω τη ζωή του.
Διέψευσε όλες τις διαγνώσεις των γιατρών που δεν του έδιναν πολύ χρόνο και με τεράστιο αγώνα και συμπαραστάτη την οικογένειά του που δεν τον άφησε ούτε στιγμή, έζησε 15 χρόνια δίνοντας μάχη για να επανέλθει.
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε…
Δεν τα παράτησε ποτέ και έφυγε ηρωικά. Ένας πραγματικός μαχητής ζωής που πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή και μια οικογένεια, που με αγάπη, υπομονή και επιμονή βρισκόταν κάθε στιγμή στο πλευρό του και ήλπιζε για ένα θαύμα.
Το τελευταίο αντίο στον 31χρονο Χρήστο θα πουν οι δικοί του άνθρωποι τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Δαλαμανάρα, στις 18:30 το απόγευμα. Η σορός θα βρίσκεται από τις 18:00.
Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.
Χρήστο ήταν τιμή μου που σε γνώρισα. Να έχεις καλό Παράδεισο παλικάρι μου!
Ιάσονας Μουσταΐρας
ΔΕΙΤΕ:  Δράση από την ομάδα EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για τις Ευρωεκλογές

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!