ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχουν… το κοκκαλάκι της νυχτερίδας: Τα 5 ζώδια που τραβούν εύκολα το χρήμα

Το έχουν απλά…

«Money, money, money, must be funny in richman’s world», έλεγαν οι ABBA και είχαν απόλυτο δίκιο, με ορισμένα ζώδια να το… διασκεδάζουν λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα.
Μπορεί η απόκτηση του χρήματος να μην είναι μια υπόθεση, που κρίνεται στην τύχη στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά φαίνεται πως ορισμένοι είναι πιο πιθανό να δουν τα έσοδά τους να αυξάνονται, με τους άλλους να μένουν… στην γκρίνια.
Κριός
Οι Κριοί και όσοι έχουν ωροσκόπο ή Αφροδίτη στον Κριό είναι παθιασμένοι για τη νίκη και βέβαια για τις υψηλές απολαβές. Δεν τους χαρακτηρίζει ο συμβιβασμός και η ταπεινότητα και δίνουν σκληρούς αγώνες για να επιβάλουν τα θέλω τους και να αποδείξουν το τι αξίζουν. Εργάζονται με ενθουσιασμό και τόλμη για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον και ο απώτερος στόχος τους είναι η επίτευξη της οικονομικής επιτυχίας.
Παρά την έλλειψη υπομονής που τους χαρακτηρίζει, με την ορμή, το θράσος και την αποφασιστικότητά τους να αναλάβουν δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους, καταφέρουν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς την επιτυχία και τελικά να γεμίζουν το πορτοφόλι τους. Όμως η παρορμητικότητα και η ανάγκη τους να παίρνουν ρίσκα, πολλές φορές τους οδηγεί να χάνουν τα κεκτημένα τους και να καταστρέφονται. Βέβαια, μπορούν να ξεκινήσουν από το μηδέν και να δημιουργήσουν ξανά την περιουσία που είχαν και να την πολλαπλασιάσουν, διότι ο ενθουσιασμός και το θάρρος τους δεν σβήνουν ποτέ.
Λέων
Οι Λέοντες γνωρίζουν πως πρέπει να ακολουθούν τους στόχους τους και να μην τα παρατούν, ακόμα και όταν οι άλλοι τους λένε πως δεν έχουν καμία ελπίδα να πετύχουν. Δημιουργικοί και με ένστικτο, «μυρίζονται» τις ευκαιρίες κοντά τους και τις αρπάζουν, όταν νιώθουν πως θα έχουν καλό αποτέλεσμα.
Δεν τους αρέσει να πατούν επί πτωμάτων για να τα καταφέρουν, γι’ αυτό ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω για να φανούν τα όσα κατάφεραν.
Παρθένος
Η μεθοδική και λειτουργική Παρθένος, δεν θέλει να ανακαλύψει την πυρίτιδα για να πλουτίσει. Ξέρει πως πρέπει να βελτιώσει όσα ήδη υπάρχουν. Όταν τα καταφέρει θα αδράξει τους καρπούς των κόπων της. Θέλει να βελτιώνεται διαρκώς, είναι αποφασιστική και ρεαλίστρια.
Η τάση της προς την τελειομανεία λειτουργεί επίσης, θετικά στον τομέα της δουλειάς, με αποτέλεσμα συχνά να καταφέρνει να αποκομίζει πολλά οικονομικά οφέλη.
Σκορπιός
Σε όσους δεν τους γνωρίζουν οι Σκορπιοί μπορεί να φαίνονται ως «κλειστοί» και όχι πολύ αξιόπιστοι άνθρωποι. Όσοι τους ξέρουν και τους εμπιστεύονται, όμως, γνωρίζουν πως πρόκειται για ανθρώπους που προορίζονται για πολύ μεγάλα πράγματα. Το πάθος και το ένστικτό τους θα τους βοηθήσει να διαπρέψουν, όταν ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους αρέσει πιο πολύ.
Παρακολουθούν αθόρυβα τους ανταγωνιστές και μελετούν τις τακτικές τους, ώστε να τις συνδυάσουν με τα δικά τους σχέδια και να καταλήξουν σε εκείνες που τους συμφέρουν περισσότερο.
Αιγόκερως
Ασυμβίβαστοι με ό,τι δεν τους ταιριάζει (και δεν αποφέρει το σωστό εισόδημα) οι Αιγόκεροι δεν θα πουν «ναι» σε δουλειές που δεν τους αξιολογούν σωστά. Λαχταρούν την κορυφή, γι’ αυτό και την κυνηγούν.
Γίνονται αδίστακτοι όταν πρόκειται για την επιτυχία τους και δύσκολα συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση και τα πολλά χρήματα.
ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!