Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Αποκάλυψη «Βόμβα»: Ο Δήμος Ναυπλιέων έδινε δημόσια έργα σε Αλβανό καταζητούμενο για απάτη

Έρχονται αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό στον Δήμο Ναυπλιέων

Σε μία επιχείρηση, που προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, αστυνομικοί στο Ναύπλιο συνέλαβαν έναν 50χρονο αλλοδαπό, που κατηγορείται για απάτη και είχε καταφέρει να διαφύγει από την Αλβανία πριν από 14 χρόνια.
Ο 50χρονος αλλοδαπός κατηγορείται ότι είχε διαπράξει απάτη στην Αλβανία από το 2008 ως το 2009 και κατάφερε να διαφύγει στην Ελλάδα. Εντοπίστηκε στο Ναύπλιο από άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων και του πέρασαν χειροπέδες.
Εκτός από τις κατηγορίες απάτης, η υπόθεση του 50χρονου προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς, όπως μαθαίνουμε, είχε συστήσει εταιρεία και εκτελούσε έργα για τον Δήμο Ναυπλιέων!
Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν αναταραχή στην αντιπολίτευση του Δήμου, που άρχισε να εξετάζει με εμφανή ανησυχία τα έργα που είχαν ανατεθεί στην εταιρεία του συλληφθέντα, για τον οποίο η διαδικασία για την έκδοσή του στην Αλβανία έχει ήδη ξεκινήσει.
Παρότι οι λεπτομέρειες της απάτης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, είναι σαφές ότι ο 50χρονος κατάφερε να οικοδομήσει μια ολόκληρη νέα ζωή στην Ελλάδα, δημιουργώντας σχέσεις με την τοπική δημοτική αρχή και αποκτώντας μεγάλης κλίμακας έργα. Αυτό οδηγεί σε ερωτήματα σχετικά με τους μηχανισμούς ελέγχου που είχαν τεθεί σε ισχύ για την ανάθεση τέτοιων έργων και τη δυνατότητα ενός ατόμου που είναι υπό διεθνή αναζήτηση να παραμείνει ανενόχλητο για τόσο μακρύ χρονικό διάστημα.
Η πρόσφατη σύλληψη του 50χρονου Αλβανού έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα για τη δημοτική αρχή του Ναυπλίου και πιο συγκεκριμένα για τον Δήμαρχο Δημήτρη Κώστουρο.
Είναι αδιανόητο πώς ένα άτομο που αναζητείται για εγκληματική δραστηριότητα μπόρεσε να λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά από το δημοτικό ταμείο, μέσω απευθείας αναθέσεων και χωρίς την παραμικρή επαλήθευση του ιστορικού του.
Τι κριτήρια ακολούθησε ο Δήμαρχος Κώστουρος στην επιλογή αυτού του ατόμου για τέτοια έργα; Είναι μια ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί καθώς οι πολίτες του Ναυπλίου έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν πώς χρησιμοποιούνται τα δημόσια χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιπολίτευση του Δήμου δεν πρόκειται να αφήσει την υπόθεση αυτή να περάσει απαρατήρητη. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι οι επερχόμενες αποκαλύψεις θα δημιουργήσουν πολιτικό σεισμό.
Πάντως, μέχρι στιγμής, ο κ. Κωστούρος δεν έχει τοποθετηθεί γι’ αυτό το «καυτό» θέμα. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση και είμαστε περίεργοι να δούμε την αντίδρασή του.
Ι.Μ.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Πόρτο Χέλι, το μικρό ψαροχώρι που έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!