Αποκαλύφθηκε ο λόγος που τα “έχωσε” η Μενδώνη στην Παπαδημητρίου: «Δεν το έκανα για show αλλά…»

Η Λίνα Μενδώνη μίλησε για τα “γκάζια” στην Παπαδημητρίου στο Άργος

«Δεν ήταν στημένο show αλλά με ενόχλησε αυτό που είδα»
Η Λίνα Μενδώνη μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή Buongiorno, δίνοντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου τοποθετήθηκε και για το πρόσφατο περιστατικό στο Άργος, που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια.
Η Υπουργός Πολιτισμού αναφέρθηκε στον έντονο διάλογο που είχε με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κατά την επίσκεψή της σε κτίριο που, όπως διαπίστωσε, παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης.

Η σχέση της με την έφορο και η απάντηση περί «στημένου»
Όπως αποκάλυψε, η έφορος Άλκηστις Παπαδημητρίου, με την οποία είχε την αντιπαράθεση, ήταν παλιά συμφοιτήτριά της στο πανεπιστήμιο. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο «στημένο σόου», τονίζοντας:
«Πρώτον, δεν συνηθίζω να τα κάνω αυτά, δεύτερον, δεν είμαι της λογικής του σόου. Αυτό μπορεί να το δει κανείς από τη δημόσια ζωή μου».

Οι εικόνες εγκατάλειψης και το μέλλον του κτιρίου
Η Λίνα Μενδώνη επεσήμανε πως δεν την ενόχλησε μόνο η σφουγγαρίστρα έξω από τη δομή, αλλά κυρίως η γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης:
«Ήταν ένα κτίριο-ερείπιο, το οποίο είχε μέσα σκουπίδια, ποντίκια και κατσαρίδες. Βρισκόταν στην καρδιά της πόλης, δίπλα στην αρχαία αγορά του Άργους».
Όπως τόνισε, το κτίριο καθαρίστηκε και βάφτηκε, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατεδαφιστεί, καθώς δεν έχει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ή ιστορική αξία, και από κάτω έχουν εντοπιστεί σημαντικά αρχαιολογικά κατάλοιπα.

Online χρήστες: 700

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!