ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κάηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί από το Άργος | ΦΩΤΟ

Άγιο είχε παρέα νεαρών από το Άργος, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουνίου, στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ύψος του Σπαθοβουνίου.

Λίγο έλειψε να πληρώσουν με τη ζωή τους το ηλεκτρολογικό πρόβλημα που εμφάνισε το ΙΧ, καθώς άρπαξε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς… ευτυχώς, για καλή τους τύχη, πρόλαβαν να απομακρυνθούν, έστω και την τελευταία στιγμή.

ΔΕΙΤΕ:  Με τιμές αρχηγού κράτους το Ναύπλιο υποδέχεται την Ολυμπιακή φλόγα

Πώς συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Argolida Planet, τρεις νεαροί από το Άργος, ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, ταξίδευαν με ΙΧ αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Κορίνθου – Τριπόλεως.

ΔΕΙΤΕ:  Ξεκινά η ανακύκλωση ενδυμάτων & υποδημάτων στον Δήμο Άργους - Μυκηνών

Ξαφνικά, στο ύψος του Σπαθοβουνίου και ενώ κινούνταν στο ρεύμα ανόδου, ξεκίνησε να βγαίνει πυκνός καπνός από τον χώρο της μηχανής και ο οδηγός, δίχως να χάσει την ψυχραιμία του, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως προκλήθηκε φωτιά και οι τρεις επιβαίνοντες πρόλαβαν να βγουν έξω το αυτοκίνητο και να απομακρυνθούν. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι φλόγες τύλιξαν το όχημα και όπως βλέπετε στις εικόνες που εξασφάλισε το Argolida Planet, κάηκε ολοσχερώς.

ΔΕΙΤΕ:  Απαγορεύεται η χρήση πυρός στον Δήμο Άργους - Μυκηνών

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όπου επιχείρησαν, επιτυχώς, κατάσβεση. Οι τρεις νεαροί είχαν, κυριολεκτικά, Άγιο και είναι καλά στην υγεία τους

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!