ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αργολίδα: «Έκανα sexting με 30χρονο» λέει ο σάτυρος Αρχιμανδρίτης – Τι απαντούν οι γονείς του ανηλίκου (Vid)

Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αγοριού στην Ερμιονίδα Αργολίδας.
Δράστης αυτή τη φορά φέρεται να είναι πολύ γνωστός Αρχιμανδρίτης της περιοχής, που εκκλησιαστικά ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.
Ο ιερέας, ο οποίος τέθηκε σε αργία, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα. Στην εισαγγελία Ναυπλίου πήγε και ο πατέρας του 12χρονου, μαζί με το ανήλικο αγόρι. Ήταν αυτός πρώτος που ανακάλυψε το ακατάλληλο υλικό με πρωταγωνιστή τον «σάτυρο» αρχιμανδρίτη.
Ο ιερωμένος κατηγορείται πως έστελνε, μέσω messenger, ακατάλληλα βίντεο στον 12χρονο, ο οποίος ήταν και πνευματικό του τεκνό.
Μετά την καταγγελία του πατέρα στις αρχές, ο 40χρονος αρχιμανδρίτης συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή της Ερμιονίδας, στο σπίτι όπου μένει με τους γονείς του.
«Έκανα sexting με 30χρονο – Καταλάθος έστειλα βίντεο στον 12χρονο»
Ο αρχιμανδρίτης έφτασε αμίλητος λίγος μετά τις 15.00 στα δικαστήρια Ναυπλίου. Παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και ζήτησε και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουλίου.
Ο ιερέας θα ισχυριστεί ότι έκανε sexting με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι​​​​​​​ και… μπερδεύτηκε
Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως έκανε sexting (ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων) με έναν ενήλικο 30 ετών, ο οποίος είχε παρόμοιο όνομα στο facebook με το 12χρονο αγόρι.
Θα ισχυριστεί δηλαδή ότι η αποστολή μηνυμάτων στον ανήλικο έγινε καταλάθος.
Μητέρα 12χρονου: Λέει καθαρά το όνομα του παιδιού μου – Είχε στείλει κι άλλα μηνύματα
Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, έχει διαφορετική άποψη.
«Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε στο Star η μητέρα του 12χρονου
«Στο βίντεο, που έστειλε στον γιο μου, ακούγεται καθαρά να λέει το όνομα του παιδιού μου. Είχαν προηγηθεί και άλλα ακατάλληλα μηνύματα. Πιστεύω ότι το έχει κάνει και σε άλλους», δήλωσε.
«Έχω ακούσει ότι στέλνει και μηνύματα, παίρνει τηλέφωνο και παιδιά 14 ετών», δήλωσε, εξάλλου, ένας 15χρονος που ζει στην περιοχή.
Ο αρχιμανδρίτης είχε, πάντως, αρκετούς λογαριασμούς σε facebook και Instagram, ενώ συνήθιζε να πηγαίνει για καφέ με παιδιά 14-15 ετών.
Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 40χρονου ιερέα 
«Το παιδί, μας είπε ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα», λέει ο ηλικιωμένος πατέρας του ιερέα που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος του φέρεται να έστειλε βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις τους στο messenger του ανήλικου αγοριού και ότι κατηγορείται για ασέλγεια.
Όπως μας αναφέρει ο πατέρας του 40χρονου συλληφθέντα, «τον πήρε χθες η αστυνομία. Όταν τον έπαιρναν, αυτό που μας είπε το παιδί μας ήταν ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα. Μου είπε ότι θα βρουν μετά τι έγινε».
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Μέλη του ΠΑΣΟΚ βγήκαν στο Ναύπλιο και μοίρασαν φυλλάδια (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!