ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αργολίδα | Έπεσε με τ’ αμάξι μέσα σε ποτάμι και έγινε… Λούης

Καλά πήγε αυτό…

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία, όταν ειδοποιήθηκε για ΙΧ αυτοκίνητο που βρέθηκε μέσα στον ποταμό Ερασίνο, στη Νέα Κίο Αργολίδας.
Συγκεκριμένα, περαστικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο βυθισμένο στον ποταμό και κάλεσαν την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, καθώς και γερανός για να ανασύρει το όχημα.
Αρχικά οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τέλεση παράνομων πράξεων και στη συνέχεια να εγκαταλείφθηκε μέσα στο ποτάμι για να χαθούν τα ίχνη των δραστών.
Άλλωστε, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν παρόμοιο συμβάν, όπως για παράδειγμα πέρυσι τον Φεβρουάριο που άγνωστοι είχαν κλέψει το αυτοκίνητο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Φώτη Κολεβέντη (σ.σ. είναι το όχημα που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία), για να διαπράξουν κλοπή σε κοσμηματοπωλείο του Άργους και το είχαν παρατήσει εκεί.
Τελικά όμως, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο!
Ο λόγος που το όχημα βρέθηκε βυθισμένο μέσα στο ποτάμι, ήταν επειδή ο Ρουμάνος οδηγός του έχασε τον έλεγχο και έπεσε μέσα στο ποτάμι. Ευτυχώς κατάφερε να βγει από το ΙΧ και όπως είπε στους αστυνομικούς, έφυγε γιατί ήταν νύχτα, αλλά σκόπευε να πάει ξανά σήμερα για να το ανασύρει!
ΔΕΙΤΕ:  «Βασικά με λεν Θανάση»: Θεατρική παράσταση στο Ναύπλιο

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!