Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρυσαν
Η γυναίκα είχε μέσα στο σπίτι αρχαίους αμφορείς και συνελήφθη
Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας συνέλαβαν χθες, 20 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι, μια 65χρονη αλλοδαπή. Η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα στην οικία της, όπου βρέθηκαν δύο αμφορείς.

Οι αμφορείς, που ενδεχομένως έχουν ιστορική ή αρχαιολογική αξία, κατασχέθηκαν από τις αρχές. Η σύλληψη της γυναίκας και η κατάσχεση των αμφορέων δείχνει την ενεργή προσπάθεια των αστυνομικών αρχών για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αρχαιοτήτων.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση για να διαπιστωθεί η προέλευση και η αξία των αμφορέων, καθώς και οι συνθήκες κατοχής τους από την 65χρονη. Το ενδεχόμενο να αποτελούν αρχαιολογικά ευρήματα θα εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές.
Αστυνομικά νέα:
- «Κώστα, καλό Παράδεισο!»: Θλίψη στην Αργολίδα για τον αστυνομικό που έφυγε από τη ζωή
- Χαμός στο δρομολόγιο Σπέτσες – Κόστα Αργολίδας: Συνελήφθη ο κυβερνήτης και μέλη του πληρώματος
- Αργολίδα: Βαρύ το κλίμα στην Ελληνική Αστυνομία
- Ο «Πούτιν» από το Καζακστάν ξέπλενε εκατομμύρια στην Αργολίδα μέσω πεντάστερου ξενοδοχείου!
- Ραντεβού για ξύλο! Οπαδοί αντίπαλων ομάδων ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους στο Άργος
- «Μπλόκο» στην Κακαβιά: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ επικίνδυνος κακοποιός με βαρύ παρελθόν στην Αργολίδα







































