ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Έχετε εργάτες στο χωράφι; Με 3 ευρώ Special μερίδα γιατί να μαγειρέψετε;

Αυτή την περίοδο που τα συνεργεία βρίσκονται στα χωράφια, δεν χρειάζεται να μαγειρεύετε για τους εργάτες!

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε χαρούμενους τους εργάτες μας, ώστε να αποδίδουν καλύτερα και να είμαστε σωστοί απέναντί τους.
Και επειδή δεν φτάνουν μόνο τα μεροκάματα αλλά πρέπει να ετοιμάζουμε και φαγητό (αυτό είναι μεγαλύτερος μπελάς, ιδιαίτερα αν δεν προλαβαίνουμε ή δεν θέλουμε να μαγειρεύουμε), σας έχουμε τη λύση για τη βγάλετε εύκολα, γρήγορα, ποιοτικά και πάνω από όλα οικονομικά!
Το Stavropoulos Meat & Grill στο Άργος, το οποίο ως γνωστόν, κυριαρχεί εδώ και μια δεκαετία στο χώρο της εστίασης, μαγειρεύει ποιοτικό φαγητό για συνεργεία.
Μπορείτε να επιλέξετε μερίδες με φρέσκο κοτόπουλο «Πίνδος» στη σχάρα, με λουκάνικο, με κεμπάπ πρόβειο, πανσέτα ή ακόμα και πίτα μεγάλη με σουβλάκι κοτόπουλο και μακαρόνια με κιμά. Όλες οι μερίδες συνοδεύονται με ποτήρια, πιρούνια και Βίκος Cola.
Μάλιστα, δεν είναι μόνο το μαγείρεμα, αλλά πολύ σημαντικό είναι ότι το φαγητό έρχεται κατευθείαν στο χωράφι σας!
Όλα αυτά με μόνο 3 ευρώ τη μερίδα! (Ελάχιστη παραγγελία είναι 8 μερίδες). Φυσικά αν προτιμάτε για τους εργάτες σας κάποιο συγκεκριμένο φαγητό, π.χ. φασολάδα, φακές ή ό,τι άλλο επιθυμείτε, μπορείτε να ενημερώσετε το κατάστημα μια ημέρα πριν και να σας το ετοιμάσει!
Καλέστε ΤΩΡΑ στο 2751068444 και αφήστε το φαγητό στους ειδικούς!
ΔΕΙΤΕ:  Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο: Σκοτώθηκε μοτοσικλετιστής και τραυματίστηκε η συνοδηγός

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!