ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Στο τσακ γλίτωσε το στυλιάρι τηλεοπτικό συνεργείο στο Ανυφί!

“Σφαίρα” τα μάζεψαν και έφυγαν οι απεσταλμένοι μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού από το χωριό Ανυφί του Δήμου Ναυπλιέων.

Το γύρο της Ελλάδας έκαναν τα χθεσινά ρεπορτάζ που ανέφεραν 15 κρούσματα κορωνοϊού στο Ανυφί, μεταξύ των οποίων ο ιερέας του χωριού και μέλη της οικογένειάς του.

Σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, το πρωί, τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε το χωριό με σκοπό να κάνει ανταπόκριση για λογαριασμό καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας και να πάρει δηλώσεις από τους κατοίκους.

ΔΕΙΤΕ:  Οδηγοί προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας στο Ναύπλιο

Τα μέλη του συνεργείου, με το που έγιναν αντιληπτοί, πριν καλά-καλά βγουν από το όχημα, ήρθαν αντιμέτωποι με τους κατοίκους, οι οποίοι ευγενικά και με το δίκιο τους φυσικά, τους ζήτησαν ήρεμα να αποχωρήσουν. Οι πρώτοι, αντί να επιβιβαστούν ξανά ήσυχα και να πάρουν το δρόμο της επιστροφής, προτίμησαν να βγουν… στην κόντρα και αρνούνταν να φύγουν, εάν πρώτα δεν τελείωναν το ρεπορτάζ!

ΔΕΙΤΕ:  Οι μαθητές του Πρότυπου ΕΠΑΛ Άργους ενημερώνονται για την αξία της πρόληψης (Photos)

Μάλλον δεν είχαν διαπιστώσει το μέγεθος της δυσφήμισης που προκάλεσαν στην περιοχή με τα ρεπορτάζ τους, (εξάλλου τα λεγόμενα “μεγάλα” κανάλια, μόνο τότε… θυμούνται την επαρχία) και συνέχισαν να επιμένουν ότι θα κάνουν ρεπορτάζ, “παίζοντας” με τον πόνο των χωριανών.

Οι συγκεντρωμένοι έδειξαν έντονα τον εκνευρισμό τους από την επιμονή μελών του συνεργείου, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ευτυχώς παρενέβη η Αστυνομία και τους απομάκρυνε, ενώ κάποιος σχολίασε χαρακτηριστικά έχουμε τη στεναχώρια μας και αυτοί νομίζουν ότι θα κάνουν το χωριό μας ριάλιτι… τους “ξύνεται” για στυλιάρι!”

Ευτυχώς, επικράτησε… η λογική, τα μέλη του συνεργείου κατάλαβαν το λάθος τους, έσπευσαν δρομέως προς το αυτοκίνητο, επιβιβάστηκαν και κίνησαν κατά Αθήνα μεριά! 

ΔΕΙΤΕ:  Ολοήμερο παραδοσιακό γλέντι στα Φίχτια

Λογικά θα αργήσουμε να τους ξαναδούμε!

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!