ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Την έπεσαν σε εφοριακούς την ώρα που έκαναν έλεγχο!


Συμβάν προπηλακισμού κατά υπαλλήλων της Εφορίας Καλαμάτας, κατά τους ελέγχους που διενήργησαν στην περιοχή της Αργολίδος, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας & Νήσου Κυθήρων.
Συγκεκριμένα, ο σύλλογος τονίζει: «Η όποια κοινωνική αγανάκτηση δεν μπορεί να δημιουργεί φαινόμενα αντιδικίας με υπαλλήλους του κράτους οι οποίοι είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν την ίδια την κοινωνία.
Τα μεμονωμένα φαινόμενα προπηλακισμού σε βάρος των υπαλλήλων της ΑΑΔΕ που έχουν κληθεί να εφαρμόσουν του νόμους του κράτους δεν θα κάμψουν το ηθικό και την αποστολή τους.
Το περιστατικό προπηλακισμού που συνέβη στην ΠΕ Αργολίδος σε βάρος των υπαλλήλων της ΔΟΥ Καλαμάτας που τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία, αποτελεί καταδικαστέα πράξη όχι μόνο κατά των υπαλλήλων αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας γιατί οι πολίτες πρέπει να συνδράμουν στην ενίσχυση της νομιμότητας προς όφελος της αποκατάστασης της φορολογικής δικαιοσύνης.
Το ΔΣ του Συλλόγου καταδικάζει απερίφραστα την άδικη και αναίτια επίθεση χειροδικίας σε βάρος των συναδέλφων μας και καλεί την Διοίκηση της ΑΑΔΕ για λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας των εργαζομένων από τέτοια νοσηρά και κακοήθη φαινόμενα.»
ΔΕΙΤΕ:  Εγκαινιάστηκε στο Άργος η έκθεση του λαϊκού ζωγράφου Νώντα Ρέντζη

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!