ΑΡΓΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωσήφ Κάκος

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Ιωσήφ Κάκος σε ηλικία 64 ετών.

Ήταν παντρεμένος με τη θεολόγο Ευαγγελία Κατσιπόδη, πατέρας δύο παιδιών και υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως δάσκαλος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Ο Ιωσήφ Κάκος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε στην παλαιά εθνική οδό Άργους – Τριπόλεως, στην περιοχή της Ξηρόβρυσης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00 την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Άργος και η ταφή στο κοιμητήριο Κουτσοποδίου.

Online χρήστες: 406

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!