ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυξάνει τη δυναμική της η «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου -Οι νέες υποψηφιότητες (Pics)

Σε μια εποχή όπου η αναζήτηση για πρόοδο και εκσυγχρονισμό είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου αυξάνει διαρκώς τη δυναμική της.
Η στήριξη αυτή από τους πολίτες δεν αντανακλά μόνο την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη, αλλά και την έντονη επιθυμία τους για συνέχιση της ανοδικής πορείας του Δήμου.
Με την «Αλλαγή Πορείας» στην πρώτη γραμμή, οι εκλογές προβλέπονται να καταλήξουν σε νίκη από την πρώτη Κυριακή, καθώς το πνεύμα της ανανέωσης και της ελπίδας είναι αισθητό σε κάθε γειτονιά του Δήμου.
Ακολουθούν οι νέες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν.
Ο Θοδωρής Μπρούσαλης είναι Ιατρός Παθολόγος και Επιμελητής της Παθολογικής κλινικής του Άργους. Σύζυγος, πατέρας και αγαπητός σε όλους του Αργείους για την ευγένεια του και την αγάπη του για τον άνθρωπο. Σ’αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα αγωνιστεί στο πλευρό του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για ένα ακόμα πιο ισχυρό δήμο! Καλή επιτυχία γιατρέ!
Ο Ανδρέας Σαρρής εργάζεται ως υπάλληλος στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους. Είναι μέλος της Τ.Κ Άργους και εκλεγμένο μέλος της Δ.Ε.Ε.Π Αργολίδας (ΝΟΔΕ). Για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση ο Ανδρέας θα αγωνιστεί στο πλευρό του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, τον Οκτώβριο του 2023! Καλή επιτυχία Ανδρέα!
Η Ελένη Σπηλιοπούλου, μια ακόμα νέα γυναίκα καθηγήτρια Αγγλικών, προστίθεται στα μέλη της παράταξής μας για να αγωνιστεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Της ευχόμαστε Καλή επιτυχία!
Η Δήμητρα Πλατή έχει καταγωγή από την Ήρα και στο επάγγελμα είναι ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ήρας και συστρατεύεται με την παράταξή μας για μια ακόμα φορά για την μεγάλη νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023!Της ευχόμαστε Καλή επιτυχία!
Ο Γιώργος Μπελίτσης είναι ένας νέος άνθρωπος με πολλή όρεξη για προσφορά στον τόπο μας και έχει καταγωγή από την Αλέα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ιεροψάλτης και αποφάσισε να ενταχθεί στην παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για μια ακόμα νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Καλή επιτυχία Γιώργο!
Η Αναστασία Σκλαβούνου είναι μια δραστήρια γυναίκα η οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας από την θέση που κατέχει τα τελευταία χρόνια, αυτή της προέδρου στην Τ.Κ Σχινοχωρίου. Η Αναστασία είναι αγρότισσα και γνωρίζει όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα. Συστρατεύεται με την παράταξη των έργων για να αγωνιστεί στις εκλογές του Οκτωβρίου! Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Η Βασιλική Μπούρη έχει καταγωγή από το Καπαρέλι και είναι ιδιωτική υπάλληλος. Για δεύτερη φορά θα είναι υποψήφια μαζί με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου! Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Με χαρά υποδεχόμαστε στην παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου τον Παναγιώτη Δωρή.
Ο Παναγιώτης έχει καταγωγή από τον Ίναχο, υπηρετεί στην φρουρά των φυλακών Ναυπλίου. Είναι εκλεγμένο μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας (ΝΟΔΕ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου αλλά και του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου.
Καλή επιτυχία Παναγιώτη!

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Απαγορεύεται η χρήση πυρός στον Δήμο Άργους - Μυκηνών

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!