Γιατί έκλεισε προσωρινά μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της Αργολίδας

Έκλεισε για λίγες μέρες η ταβέρνα «Το Πουρνάρι» στο Κιβέρι Αργολίδας

Λίγες ημέρες ξεκούρασης για το προσωπικό της γνωστής ταβέρνας
Μια από τις πιο αγαπημένες ταβέρνες της Αργολίδας, η παραδοσιακή ταβέρνα «Το Πουρνάρι» στο Κιβέρι, θα παραμείνει κλειστή για λίγες ημέρες, καθώς η επιχείρηση αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στο προσωπικό της να ξεκουραστεί.

Με πιάτα βασισμένα σε τοπικές συνταγές και εκλεκτά κρεατικά, όλα μαγειρεμένα με μεράκι και σεβασμό στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, η ταβέρνα έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό τόσο στην Αργολίδα όσο και στη γειτονική Αρκαδία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης:
«Το Πουρνάρι θα ξεκουραστεί από 10 έως και 14 Μαΐου. Ραντεβού ξανά με γεμάτες μπαταρίες!»
Η επιστροφή της ταβέρνας αναμένεται με ανυπομονησία, καθώς αποτελεί σταθερή επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικό φαγητό σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Online χρήστες: 105

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!