ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γυναικοκτονία στο Πόρτο Χέλι: Τι έγραψε στο σημείωμα ο δολοφόνος – Νεότερη ενημέρωση

Mια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας η οποία αυτή τη φορά συνέβη στο Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, 78 ετών, σκότωσε τη γυναίκα του κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη σορό της 75χρονης γυναίκας και του ηλικιωμένου, ο οποίος είχε κρεμαστεί. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ και ο δολοφόνος και μετέπειτα αυτόχειρας άφησε πίσω σημείωμα στο οποίο έγραφε «Εγώ είμαι ο υπαίτιος».

Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα στον οικισμό Βερβερόντα στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ένας ηλικιωμένος άνδρας κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή. Όταν οι Αρχές μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τη δολοφονημένη γυναίκα αλλά και τη σορό του συζύγου της, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει με απαγχονισμό.

ΔΕΙΤΕ:  Κλείνει μετά από 16 χρόνια το Mothercare στο Ναύπλιο

Οι Αστυνομικοί ερευνώντας τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης, η οποία είχε και μακροχρόνια προβλήματα υγείας, συνειδητοποίησαν ότι είχε πεθάνει από ασφυξία και σημειώνουν πως ότι δράστης είναι ο σύζυγός της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του με σημείωμα.

Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού καθώς η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και τα σπίτια είναι απομονωμένα, το μοναδικό στοιχείο που έχει η Αστυνομία είναι το σημείωμα που άφησε ο 75χρονος άντρας όπου μεταξύ άλλων έγραφε πως η σύζυγός του τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ και δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση ενώ ταυτόχρονα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ:  Η ομάδα EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου συναντήθηκε με την Eυρωπαία Επίτροπο Elisa Ferreira (Photos)

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Πορτοχελίου καθώς το σπίτι στον οικισμό της Βερβερόντας το είχε αγοράσει ως εξοχική κατοικία ενώ έμεναν στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του Πορτοχελίου Κωνσταντίνος Κόκκαλης μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισε:

«Ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ο άντρας 78χρονών και η σύζυγος του 75ετών, η σύζυγός του έπασχε από αλτσχάιμερ. Τα τελευταία χρόνια ζούσανε σε μια τροχοβίλα στην περιοχή της Βερβερόντας που την είχαν ως εξοχικό, καθώς δεν ήταν κάτοικοι της Ερμιονίδας αλλά είχαν έρθει από την Αθήνα όπου μένουν και τα παιδιά τους. Αυτοί εδώ έμεναν μόνοι του και ήταν ήσυχοι, δεν ενοχλούσαν κανέναν, συνταξιούχοι και οι δύο. Δεν τους ήξερα προσωπικά καθώς στην περιοχή μας τα σπίτια είναι απομονωμένα και μακριά το ένα από το άλλο, δεν είμαστε χωριό αλλά οικισμός. Το σπίτι του φανταστείτε είναι στα 3χλμ από το Πόρτο Χέλι, άφησε και ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που έκανε αυτό που έκανε».

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!