ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ’ Εθνική | 3 στα 3 για τις ομάδες της Αργολίδας

Νίκησαν οι εκπρόσωποί μας

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισαν οι ομάδες της Αργολίδας στην 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πανηλειακός- Παναργειακός 0-2
Ο Παναργειακός πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Πανηλειακό. Τελικό σκορ με τα γκολ των Τσιράκη και Χαλκιαδάκη στο δεύτερο ημίχρονο. Νίκη μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα που έχει τα δύο επόμενα παιχνίδια στο Άργος με το Γύθειο και την Μύκονο αντίστοιχα.
Ο Παναργειακός μετά το πρώτο τέταρτο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν κινδύνεψε και το δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την πίεση, βοηθούμενος και από τις αλλαγές και πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και οι δύο εκτός έδρας.

Ένωση Ερμιονίδας – Ρόδος 1-0
Μεγάλη νίκη για την Ένωση απέναντι στον ΑΣ Ρόδου με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Τσόφλιος στο 79′, όταν πετάχτηκε μπροστά από τον Νικολόπουλο και σκόραρε με προβολή, μετά από σέντρα του Μηλιώτη από τα αριστερά.

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου – Αίας Γαστούνης 2-0
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Νέας Επιδαύρου, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και επικρατώντας άνετα επί του Αίαντα Γαστούνης με σκορ 2-0.
Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλυτερο αν οι ποδοσφαιριστές του Φοίνικα ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια.
Στο 40’ το πρώτο γκολ για τον Φοίνικα, όταν μετά από ωραία σέντρα από αριστερά από τον Καρελη, ο Μπιτζής πλάσαρε ο τερματοφύλακας Κουτρουμπής απέκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Λαθούρης άνοιξε το σκορ.
Στο 59’ το δεύτερο γκολ μετά από κλέψιμο της μπάλας του Μπιτζή από τον αμυντικό, ο επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πολύ ωραίο γωνιακό πλασέ, κάνοντας το τελικό 2-0.
ΔΕΙΤΕ:  Παρέμβαση των Φίλων του Υγροβιότοπου στην Κτηματική Υπηρεσία Αργολίδας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!