ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δημήτρης Τότσικας στο Argolida Planet: “Η επιτυχία του Φείδωνα δεν ήρθε τυχαία!”

Η πόλη του Άργους γιορτάζει τη σπουδαία επιτυχία της γυναικείας ομάδας του Φείδωνα

Επιμέλεια: Ιάσονας Μουσταΐρας

Ο Φείδων Άργους πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α’ Εθνική Κατηγορία, κάνοντας ολόκληρη την πόλη υπερήφανη και διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το αργολικό ποδόσφαιρο. Μεγάλες πρωταγωνίστριες στη φετινή πορεία του συλλόγου, ασφαλώς, είναι οι παίκτριες, όμως η επιτυχία είναι συλλογική, καθώς εργάστηκαν αρκετοί άνθρωποι για να τα καταφέρουν.

Ιδιαίτερα σημαντικός είναι και ο ρόλος του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Τότσικα, ο οποίος έφτιαξε μια δυνατή ομάδα και την οδήγησε στην άνοδο, προσφέροντας γκολ, θέαμα και κυρίως ουσία σε κάθε παιχνίδι. Άλλωστε, είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι ο Φείδων είχε την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Ο επιτυχημένος προπονητής μίλησε στο Argolida Planet και τον Ιάσονα Μουσταΐρα για τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια, την οργανωμένη δουλειά που γίνεται στον Φείδωνα και κάλεσε τους φιλάθλους της Αργολίδας να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ:  Τα σχολεία του Δήμου Άργους συμμετέχουν σε διαγωνισμό ανακύκλωσης

Ο κ. Τότσικας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μέσα από το βήμα που μου δίνετε, θα ήθελα εκ μέρους της οικογένειας του Φείδωνα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί μας τις τελευταίες ημέρες για να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους. Είναι το λιγότερο που αξίζουν αυτά τα κορίτσια που κάνουν τόσες θυσίες για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο, δουλεύοντας σε σχεδόν επαγγελματικά πρότυπα σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα.

Η επιτυχία αυτή μπορεί να ήρθε λίγο νωρίτερα από ό,τι σχεδιάζαμε, αλλά σίγουρα δεν ήρθε τυχαία, καθώς είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς από ένα γκρουπ νεαρών γηγενών παικτριών που συνδυάζει το ταλέντο με τα ψυχικά αποθέματα και την αφοσίωση στο «εμείς».

Σημαντικότατο μερίδιο της επιτυχίας μας ανήκει σε δυο ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα από το 2012 που ιδρύθηκε, τον Πρόεδρο κο Αποστολόπουλο που φροντίζει για τις ανάγκες των κοριτσιών με συνέπεια και ήθος, καθώς και τον κο Σταύρο Αλεξίου, την «ψυχή της ομάδας», που δεν έπαψε ποτέ να εμπνέει τα κορίτσια να αγωνίζονται για τις μάχες των γηπέδων και της ζωής. Επίσης, θα ήθελα προσωπικά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κο Γιώργο Μπέκα, μέλος του προπονητικού team, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τους γονείς των κοριτσιών που συμβάλλουν στο έργο μας.

Το Ποδόσφαιρο Γυναικών είναι ένα άθλημα που αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο και αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για τα κορίτσια να αθληθούν και να ενισχύσουν την προσωπικότητα, την αυτοεκτίμηση και την ομαδικότητά τους.

Ο Φείδων Άργους εδώ και 3 χρόνια έχει καταφέρει, εκτός από τις επιτυχίες τις πρώτης ομάδας, να δημιουργήσει ακαδημίες για κορίτσια από 6 έως 12 ετών, καθώς και θυγατρική ομάδα, τη Δόξα Πουλακίδας που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική του Πρωταθλήματος Γυναικών. Παράλληλα, τροφοδοτεί κάθε χρόνο τα κλιμάκια των Εθνικών μας Ομάδων.

Αξίζει όλη η φίλαθλη Αργολίδα να στηρίξει τις προσπάθειες των κοριτσιών μας, ιδιαίτερα στη δύσκολη χρονιά που μας περιμένει στην Α’ Εθνική, όπου θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εκπροσωπήσουμε τον τόπο μας επάξια.”

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!