ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διαμαρτυρία για τον ΕΦΚΑ από τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών σε σημερινή κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίασή του, με αφορμή την κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο Άργος και τη μεταφορά τους στο Ναύπλιο, αποφάσισε:

1. Να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεσή του στην κατάργηση του ΕΦΚΑ στο Άργος και τη μεταφορά του στο Ναύπλιο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τιμωρία των χιλιάδων δημοτών και κυρίως των συνταξιούχων, των ΑμΕΑ, των οικονομικά ασθενέστερων και γενικά των πολιτών που δεν έχουν εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

ΔΕΙΤΕ:  Ο ΔΕΔΔΥΕ προσλαμβάνει προσωπικό στο Ναύπλιο

2. Να ζητήσει όχι μόνο τη διατήρηση της ως άνω υπηρεσίας ΕΦΚΑ στο Άργος, αλλά και την αναβάθμισή της, καθ’ ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες των ασφαλισμένων δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους και το κοινωνικό σύνολο και όχι να τους ταλαιπωρούν και να τους τιμωρούν.

ΔΕΙΤΕ:  Συνάντηση για το νέο τοπικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Άργους - Μυκηνών

3. Να συμπορευθεί με όλους τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες που αντιτίθενται στην κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Άργους.

4. Να ζητήσει από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ), την Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) και τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατικών Ενώσεων (ΓΣΕΕ), να παρέμβουν αρμοδίως για την περίπτωση του Άργους, αλλά και παρόμοιων περιπτώσεων στην επικράτεια.

ΔΕΙΤΕ:  Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Κρανίδι (Photos)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 
Νικόλαος Καρδαράκος

Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Μπάρλας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!