ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

“Δυνατή Πόλη Ξανά” για την ανεξαρτητοποίηση Νενεκούμη – Δελογιάννη: Προφάσεις εν αμαρτίαις…

Με αφορμή την ανακοίνωση των Δημοτικών Συμβούλων Χ. Νενεκούμη και Γ. Δελογιάννη, με την οποία δηλώνουν την ανεξαρτητοποίησή τους από την «Δυνατή Πόλη Ξανά», έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:

Η Δυνατή Πόλη Ξανά είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, που συστάθηκε από πολίτες που πιστεύουν στην ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση και αναζητούν έναν διαφορετικό δρόμο για τον Δήμο μας και τους πολίτες του, από αυτόν που ακολουθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Ο επικεφαλής της Τάσσος Χειβιδόπουλος έχει μια μακρά διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, μέσα από ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά σχήματα, τα οποία πολλές φορές στηρίχθηκαν από πολιτικούς σχηματισμούς, στους οποίους ουδέποτε ανήκε.

ΔΕΙΤΕ:  Συνάντηση για το νέο τοπικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Άργους - Μυκηνών

Δεν έκρυψε όμως ποτέ τα πολιτικά του πιστεύω και φυσικά ακολουθεί εδώ και χρόνια φανερά και με συνέπεια την ίδια πολιτική διαδρομή. Άλλωστε ήταν κάτι που ξεκάθαρα γνώριζαν, όταν αποδέχθηκαν την πρότασή του να συστρατευθούν μαζί του στην Δυνατή Πόλη Ξανά.

Η συνέντευξη την οποία επικαλούνται δόθηκε πριν περίπου τρεις μήνες και άρα σίγουρα υπήρχε το επαρκές διάστημα να θέσουν τις όποιες αντιρρήσεις τους στην παράταξη και να προτείνουν καλύτερο τρόπο λειτουργίας της, κάτι που φυσικά δεν έκαναν, αφού απείχαν από τις τελευταίες συναντήσεις της Παράταξης.

ΔΕΙΤΕ:  Συναντήθηκαν στο Ναύπλιο και διδάχτηκαν την τεχνική του ξίφους (Photos)

Γι’ αυτό και στα πλαίσια της πολιτικής τιμιότητας, που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν, τους καλούμε να παραδώσουν τις έδρες τους σε αυτούς που συνεχίζουν να πιστεύουν στην Δυνατή Πόλη Ξανά και στις προγραμματικές της δεσμεύσεις.

Ας κρατήσουν για τον εαυτό τους τον ρόλο του ενεργού πολίτη που είχαν πριν συνταχθούν μαζί μας στην Δυνατή Πόλη Ξανά.

ΔΕΙΤΕ:  Κλείνει μετά από 16 χρόνια το Mothercare στο Ναύπλιο

Αλλιώς, όλοι μας θα θεωρήσουμε ότι ο λόγος της αποχώρησής τους από την παράταξη είναι η πρόθεσή τους να κερδίσουν τα δικά τους κομματικά βραβεία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Η Δυνατή Πόλη Ξανά συνεχίζει την ανεξάρτητη πορεία της, υπηρετώντας με συνέπεια την εντολή των Αργείων πολιτών.

Για την Δυνατή Πόλη Ξανά

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Τάσσος Χειβιδόπουλος

Γιάννης Γαλάνης

Πέτρος Θωμόπουλος

Βαλεντίνα Ρούσσου

Γεωργία Κουγιά

Κώστας Γκαρκάσουλας

Λουκάς Κούρος

Νίκος Χαρτοφύλλης

Σοφία Δημάκη

Τάσος Μποζιονέλος

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!