ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγκαίνια για το κολυμβητήριο Άργους | ΕΙΚΟΝΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου στο Άργος, το απόγευμα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου.

Στην τελετή των εγκαινίων και τον αγιασμό από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι υφυπουργοί Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και οι θεματικοί ομόλογοί του Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

ΔΕΙΤΕ:  Δράση από την ομάδα EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για τις Ευρωεκλογές
ΔΕΙΤΕ:  Ο ΔΕΔΔΥΕ προσλαμβάνει προσωπικό στο Ναύπλιο

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας απεύθυνε χαιρετισμό κατά την τελετή των εγκαινίων από τον Δήμο Αργους – Μυκηνών του κλειστού κολυμβητηρίου στο Αργος, το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Στον χαιρετισμό του, ο περιφερειάρχης συνεχάρη την δημοτική Αρχή και τόνισε ότι είναι σημαντικό να υλοποιούνται τέτοιου είδους έργα που αγκαλιάζουν τη νεολαία και παράλληλα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ:  Ομιλία για την ψυχική υγεία στο Λυγουριό

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 1.722.305 ευρώ και η χρηματοδότηση προήλθε από την ΣΑΤΑ του Δήμου Αργους – Μυκηνών.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!