ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκλογές | Ο Νίκας όχι μόνο θα κατέβει… αλλά και θα θριαμβεύσει!

Φέτος θα είναι η χρονιά του!

Μεγάλος ντόρος γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για το αν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο ίδιος μπορεί να μην έχει δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν σκοπεύει να διεκδικήσει την επανεκλογή του, αφήνοντας έτσι να κυκλοφορούν διάφορες φήμες και σενάρια, όμως πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα κατέβει αλλά και θα ξαναβγεί Περιφερειάρχης… άνετα!
Ο Παναγιώτης Νίκας γνωρίζει καλά το πολιτικό παιχνίδι, έχει μεγάλη εμπειρία από εκλογές και δικαίως θεωρείται επιτυχημένος.
Επί των ημερών του ως Δήμαρχος, η Καλαμάτα αναπτύχθηκε σημαντικά, αλλά και αργότερα, ως Περιφερειάρχης, το έργο του στην Περιφέρεια είναι σημαντικό και αναγνωρίζεται από τον κόσμο.
Χωρίς έπαρση, με πνεύμα συνεργασίας, σωστούς ανασχηματισμούς και μεθοδικές κινήσεις, ο κ. Νίκας, μαζί με ανθρώπους-κλειδιά που έχει επιλέξει σε κάθε περιφερειακή ενότητα, παράγουν έργο που στην πορεία θα γίνει ακόμα πιο εμφανές.
Όλα δείχνουν ότι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το 2023 θα είναι μια χρονιά «ορόσημο», με έργα πνοής.
Αυτά είναι που θα κάνουν ακόμα πιο ισχυρό τον Παναγιώτη Νίκα και ενισχύει την πεποίθησή μας ότι όχι μόνο θα κατέβει αλλά και θα θριαμβεύσει!
ΔΕΙΤΕ:  Συναντήθηκαν στο Ναύπλιο και διδάχτηκαν την τεχνική του ξίφους (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!