ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Ιταλίδα fashion blogger Κιάρα Φεράνι σου δείχνει πως φοριέται το στρινγκ! (pic)

Έχει τρελάνει όλη την Ιταλία και τώρα κάνει εξαγωγή το στpivγκάκι της και στην Ελλάδα

Το όνομα της Κιάρα Φεράνι μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, στην γειτονική Ιταλία όμως κάνει κυριολεκτικά θραύση, αφού καταφέρνει μέσα απο τις φωτογραφίες της και τα βίντεο της, να αναστατώνει άντρες και γυναίκες.
Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Κιάρα Φεράνι είναι Ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια. Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της blog “The Blonde Salad” ενώ έχει και την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ “Chiara Ferragni Collection”.
Εδώ και αρκετό καιρό, η Κιάρα Φεράνι έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των προκλήσεων – αφού φωτογραφίζεται έτσι όπως δεν τολμάει καμία άλλη και μάλιστα με τις εμφανίσεις της προκαλεί τους πάντες, αλλά την ίδια ώρα δημιουργεί και μόδα!
Αν και τις τελευταίες ημέρες μια φωτογραφία της έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους θαυμαστές της, οι οποίοι έχουν μοιραστεί σε στρατόπεδα με τους μισούς να αντιδρούν στην φωτογραφία με το πασίγνωστο πλέον γυμvo μπλουζάκι και τους άλλους μισούς να την εξυψώνουν τόσο για την απόφαση της, όσο και για το ρούχο που φόρεσε.
Εμείς όμως δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το μπλουζάκι, αφού υπάρχει μια ακόμα καλύτερη φωτογραφία της που κάποιοι την πέρασαν και είτε δεν την είδαν ή έκαναν ότι δεν την είδαν γιατί είναι πραγματικά υπερβολικά τολμnρn και προκλnτικn.
Εμείς σας την παρουσιάζουμε και περιμένουμε να δούμε ποια θα τολμήσει να την αντιγράψει και εδώ στην Ελλάδα!
Δείτε την Κιάρα Φεράνι και για καλό ή κακό κρατήστε δίπλα σας και κανένα υπογλώσσιο!

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!