ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η πιο τυχερή ημέρα του Απριλίου για κάθε ζώδιο

O Απρίλιος είναι εδώ και φέρνει επιτέλους την άνοιξη και αισιοδοξία.

Αστρολογικά μιλώντας, το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και φέρνει τύχη στα ζώδια. Ποια θα είναι όμως η πιο τυχερή ημέρα για καθένα από αυτά;
Κριός
Τυχερή μέρα: Σάββατο 16 Απριλίου
Παρόλο που έχετε την ετήσια νέα σελήνη σας στην αρχή του μήνα, η πανσέληνος θα σας δώσει τη δυνατότητα να μιλήσετε για τον εαυτό σας για να δημιουργήσετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Ήλιος θα εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας, αντιπροσωπεύοντας τις επιλογές που κάνετε, ενώ η σελήνη θα βρίσκεται στο απέναντι σας ζώδιο του Ζυγού, δίνοντάς σας ισορροπία και την ευκαιρία να ενεργήσετε από την καρδιά σας.
Ταύρος
Τυχερή μέρα: Τρίτη 19 Απριλίου
Η 19η Απριλίου είναι η έναρξη της εποχής του Ταύρου, που την κάνει μια δυνατή μέρα για εσάς.
Ο Βόρειος δεσμός στο ζώδιό σας διασταυρώνεται επίσης με τον Δία αυτόν τον μήνα, υποδηλώνοντας ότι είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας και να καταφέρετε πολλά.
Δίδυμοι
Τυχερή μέρα: Παρασκευή 29 Απριλίου
Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας την Παρασκευή 28 Απριλίου επιτρέποντάς σας να εκφράσετε καλύτερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Όχι μόνο βελτιώνεται η επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά στις σχέσεις, αλλά θα νιώθετε επίσης μεγαλύτερη γαλήνη μέσα σας.
Αυτό σας επιτρέπει να λύσετε μερικά προβλήματα με ένα πρόσωπο σημαντικό στη ζωή σας, συνειδητοποιώντας ότι η απόσταση μεταξύ σας δεν είναι τόσο μεγάλη.
Καρκίνος
Τυχερή μέρα: Τετάρτη 20 Απριλίου
Τα συναισθήματα σας έρχονται στην επιφάνεια, ειδικά για μια σχέση που σας ενδιαφέρει. Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλει στην καρδιά σας. Θα μπορούσατε να έχετε τη σχέση των ονείρων σας αν δεν τα παρατήσετε.
Λέων
Τυχερή μέρα: Τετάρτη 6 Απριλίου
Είναι η ώρα τα μαθήματα ζωής που έχετε λάβει να τα εφαρμόσετε. Βγαίνετε από μια ιστορία που αισθανόσασταν παγιδευμένοι εδώ και καιρό. Τώρα μπορείτε να επιτύχετε όλα όσα είχατε ονειρευτεί.
Παρθένος
Τυχερή μέρα: Τρίτη 5 Απριλίου
Η ενέργεια των Ιχθύων εστιάζει πάντα στις ρομαντικές σας σχέσεις και με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθύες, ο έρωτας δίνει το «παρών». Ακόμα κι αν έχετε επικεντρωθεί σε άλλους τομείς της ζωής σας πρόσφατα, αδράξτε την ευκαιρία αυτή την ημέρα για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εξερευνήσει την προσωπική σας ζωή.
Ζυγός
Τυχερή μέρα: Παρασκευή 1 Απριλίου
Η Πανσέληνος στον Κριό την 1η Απριλίου θα σας κάνει να εκφραστείτε καλύτερα. Αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο να φέρετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας αλλά και να αγκαλιάσετε τον πιο αυθεντικό εαυτό σας.
Η μέρα είναι μια ευκαιρία για εσάς να αναγνωρίσετε ότι αυτοί που πραγματικά προορίζονται να είναι μέρος της ζωής σας θα σας υποστηρίξουν σε ό,τι κάνετε.
Σκορπιός
Τυχερή μέρα: Σάββατο 30 Απριλίου
Αυτόν τον μήνα που θα δείτε τα πιο απροσδόκητα γεγονότα και αλλαγές στη ζωή σαςυ, χάρη στις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιό σας και στον Ταύρο.
Την τελευταία μέρα του μήνα υπάρχει μια δεύτερη νέα σελήνη, γνωστή ως μαύρο φεγγάρι, στον Ταύρο, είναι επίσης η πρώτη έκλειψη του έτους. Αυτό φωτίζει τον τομέα των σχέσεων της ζωής σας και ξεκινά μια μοιραία σειρά γεγονότων.
Τοξότης
Τυχερή μέρα: Τρίτη 12 Απριλίου
Μια μέρα που επικεντρώνεστε στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Ο Δίας σας κάνει να σκεφτείτε τι σημαίνουν αυτά τα θέματα για εσάς και στη συνέχεια να ενεργήσετε κατάλληλα.
Αιγόκερως
Τυχερή μέρα: Κυριακή 10 Απριλίου
Ο πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία, ο Ερμής, περνά στον Ταύρο. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό στο οποίο θέλετε ακόμα να εστιάσετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη δύναμη του λόγου σας για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε.
Υδροχόος
Τυχερή μέρα: Παρασκευή 15 Απριλίου
Με τον Άρη και την Αφροδίτη να είναι πλέον εκτός του ζώδιού σας και την ενέργεια της Πανσέληνου στο Ζυγό να έρχεται, στις 15 θα ανακουφιστείτε. Η ζωή αρχίζει να γίνεται πιο εύκολη από αυτό το σημείο και μετά. Περάσατε πολλές δοκιμασίες τον προηγούμενο μήνα και τώρα είναι απλώς θέμα να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον χρόνο.
Ιχθύες
Τυχερή μέρα: Τρίτη 12 Απριλίου
Θα αισθανθείτε πολύ δημιουργικοί και ταυτόχρονα δυναμικοί. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!