ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Σωτηρία Κονδύλη υποψήφια με τη «Νέα Εποχή» στον Άγιο Αδριανό

Τέταρτη υποψηφιότητα στον Άγιο Αδριανό με την παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Για όσους δεν με γνωρίζουν έχω γεννηθεί στον ΑΓ.ΑΔΡΙΑΝΟ, πέρασα τις εγκύκλιες σπουδές μου στα σχολεία του Ναυπλίου, σπούδασα ιατρική στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και πήρα την ειδικότητα της Βιοπαθολόγου, έκτοτε δε εργάζομαι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο του Άργους.
Επειδή πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως επιπέδου μόρφωσης και εργασίας οφείλουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά, σύμφωνα άλλωστε και με τα πρότυπα των αρχαίων προγόνων μας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της περιοχής μας ώστε και με την δική μου μικρή συμβολή να βγει ο Ιστορικός μας Δήμος Ναυπλιέων, από τα λιμνάζοντα ύδατα της γραφειοκρατίας και της απραξίας.

Στοιχίζομαι και εγώ στον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία και κοινωνικού παράγοντα κ. Κων/νου Μάκαρη, που έχει δώσει πολλαπλά δείγματα γραφής και της αγάπης του για τον τόπο μας αλλά και της επιτυχημένης παρέμβασης του με ότι ασχολήθηκε.
Ελπίζω και πιστεύω ότι την ίδια δημιουργικότητα και επιτυχία θα μεταφέρει και στα δημόσια πράγματα, αξιοποιώντας στο έπακρο τα ασύγκριτα ιστορικά, αισθητικά, οικονομικά – παραγωγικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Κονδύλη Σωτηρία
Βιοπαθολόγος Ιατρός
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Αργείτικο Καρναβάλι (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!