ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΘΛΙΨΗ: Ήρθε από την Αγγλία για τη μάνα του και σκοτώθηκε στο Ναύπλιο…

Συγκλονισμένη η Βυτίνα και το Ναύπλιο

Πάνω που πίστευε ότι είχε βάλει τη ζωή του σε έναν δρόμο, επιχείρησε μια τολμηρή προσπέραση και η σύγκρουση που ακολούθησε ήταν σφοδρή και θανάσιμη. Η Βυτίνα αλλά και το Ναύπλιο συγκλονίστηκαν – Νεκρός ο οδηγός του σπορ Audi 28χρονος Λευτέρης – Σοβαρά τραυματισμένοι ο 19χρονος συνοδηγός του και 41χρονος οδηγός του απέναντι φορτηγού.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Άφησε την Αγγλία και ήρθε στην Βυτίνα να βοηθήσει την μητέρα του τη Φλώρα να σταθεί στα πόδια της. Ο 28χρονος Λευτέρης βρήκε τραγικό θάνατο στο λευκό του Audi σε σύγκρουση με φορτηγό.
Ένας νέος νεκρός ακόμα στην άσφαλτο. Η κοινωνία της Βυτίνας όπου ο Λευτέρης διατηρούσε Café – Bar στο κέντρο του χωριού δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε και μάλιστα μέσα στο λευκό αυτοκίνητό του. Η μητέρα του η τραγική φιγούρα η οποία όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν σκληρά για να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα σπουδάσει στο εξωτερικό.
Όλα έγιναν στις 6 το πρωί της Παρασκευής 4/2/22 στο 8,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άργους – Ναυπλίου. Το Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 28χρονος και επέβαινε 19χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 41χρονος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου Λευτέρη και τον σοβαρό τραυματισμό των άλλων δύο. Σοβαρά τραυματισμένοι αλλά χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο ο 19χρονος συνοδηγός του και 41χρονος οδηγός του απέναντι φορτηγού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το Audi πολτοποιήθηκε. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον νεκρό και τους τραυματίες και τους μετέφερε το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Νοσοκομείο.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται ο οδηγός του οχήματος να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και επιχείρησε προσπέραση που είχε ως αποτέλεσμα την σύγκρουση με το φορτηγό όχημα που ερχόταν από το απέναντι ρεύμα.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Πεζοπορώντας, γνωρίζουμε τους κρυμμένους θησαυρούς των Ιρίων

ΔΕΙΤΕ:  Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας πάει θέατρο
 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!