ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισόπαλοι οι “Λύκοι” με τον μαχητικό Ποσειδώνα – Επεισόδια στα Δίδυμα – “Βράζουν” με τον Ζώη!

“Κόλλησε” στα Δίδυμα ο Παναργειακός

Η ομάδα του Άργους ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον τοπικό Ποσειδώνα. Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός, υπήρξε μεγάλη ένταση και οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Μιχάλη Ζώη, κυρίως για το πέναλτι που σφύριξε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με το οποίο ο Ποσειδώνας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Παναργειακός αν και προηγήθηκε 0-2 με αυτογκολ του Μπαρδη και σκόρερ τον Θεοδοσιάδη δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, καθώς ο Ποσειδώνας κατέθεσε ψυχή στο γήπεδο, μείωσε στο 73′ με τον Καράι και ισοφάρισε στο 90′ με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαγγέλης Μπροδήμας.
Μάλιστα από το 76′ και μετά ο Ποσειδώνας αγωνίστηκε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Χρήστος Κέλλης μετά από διαπληκτισμό με την κερκίδα των “Λύκων”, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με Φλεβάρη και Κέλλη.
Σημειώθηκαν μικροεπεισόδια από μερίδα νεαρών φιλάθλων του Παναργειακού, τα οποία φυσικά είναι καταδικαστέα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνονται. Γιατί δεν βοηθούν τη σοβαρή προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε οι άριστες σχέσεις που υπάρχουν εδώ και χρόνια με ιστορικές ομάδες του νομού, όπως είναι ο Ποσειδώνας, ο οποίος με την παρουσία του κοσμεί το αργολικό ποδόσφαιρο.
ΔΕΙΤΕ:  Με τιμές αρχηγού κράτους το Ναύπλιο υποδέχεται την Ολυμπιακή φλόγα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!