ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ιωαννίδης στο Argolida Planet: “Θα πάμε την Κορωνίδα ακόμα πιο ψηλά!”

Συμπλήρωσε 12 επαγγελματικά χρόνια στη διαιτησία, με πολλές συμμετοχές στη Super League και από σήμερα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Κορωνίδας Κοιλάδας

Επιμέλεια: Ιάσονας Μουσταΐρας

Ο λόγος για τον βραβευμένο, πρώην, διαιτητή Κώστα Ιωαννίδη που ήρθε για να δώσει εμπειρία και… αέρα από Super League στην Κοιλάδα.

Η Κορωνίδα θα δώσει το παρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη Γ’ Εθνική και όπως τόνισε ο κ. Ιωαννίδης “δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία ομάδα στο επίπεδο της”.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής μίλησε στο Argolida Planet και τον Ιάσονα Μουσταΐρα για τους στόχους της ομάδας, τις πρώτες εντυπώσεις και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ:  Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας πάει θέατρο

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Κοιλάδας, που αποφάσισαν να με εντάξουν στην οικογένεια της ομάδας. Σύσσωμο το Δ.Σ. με επέλεξε ομόφωνα για το συγκεκριμένο πόστο” ανέφερε αρχικά ο κ. Ιωαννίδης και συνέχισε λέγοντας “την ομάδα της Κοιλάδας τη γνωρίζω χρόνια ως διαιτητής, είχα πάντα καλή εικόνα για τους ανθρώπους του συλλόγου και μετά την προσέγγιση του προσωπικού μου φίλου Παναγιώτη Ηλιού, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στην αποφασή μου να ενταχθώ στην οικογένεια της Κορωνίδας”.

Σχετικά με τους στόχους τη νέα αγωνιστική χρονιά

ΔΕΙΤΕ:  Έρχεται το 4ο Διασυλλογικό Sparring Day στον Άγιο Αδριανό

“Πρώτα απ’ όλα ο στόχος της ομάδας έιναι η γρήγορη παραμονή και να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε. Για να γίνουν όλα εύκολα, πρέπει να είμαστε μια οικογένεια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο… Διοίκηση, παίκτες, προπονητές και κόσμος, ιδιαίτερα χωρις τη στήριξη του κόσμου δεν μπορούμε να πετυχουμε τίποτα.”

Για την πρώτη εικόνα που σχημάτισε από την ομάδα

ΔΕΙΤΕ:  Επιτυχημένος ο 8ος Δρόμος Αξιών στην Αργολίδα -Έτρεξαν πάνω από 110 δρομείς (Photos)

“Η Κορωνίδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, από καμία ομάδα στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής και βλέπω μεγάλη διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά σε οργανωτικό και σε αγωνιστικό επίπεδο.”

Ζήτησε στήριξη…

“Καταρχάς εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, πάνω απ’ όλα, στις δύσκολες στιγμές που ζούμε και ελπίζω στη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και της ΕΠΣ Αργολίδας.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!