Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη στην Αργολίδα

Αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα!

Σε έκτακτη διακοπή λειτουργίας προχωρούν τα σχολεία και οι ανοιχτές δομές κοινωνικής φροντίδας εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026, λόγω των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.
Σύμφωνα με την επίσημη απόφαση, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, καθώς οι καιρικές συνθήκες χαρακτηρίζονται επικίνδυνες και απρόβλεπτες.
Το ίδιο μέτρο ισχύει και για τις ανοιχτές δομές κοινωνικής φροντίδας, οι οποίες επίσης δεν θα λειτουργήσουν για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της πρόληψης κινδύνων και της προστασίας της δημόσιας ασφάλειας, λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για έντονα φαινόμενα που ενδέχεται να επηρεάσουν τις μετακινήσεις και την καθημερινότητα των πολιτών στην Αργολίδα.
Διαβάστε ακόμη: Επείγουσα προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αργολίδα – Μήνυμα από την Πολιτική Προστασία

Online χρήστες: 378

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!