ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κορωνίδα Κοιλάδας: Νέες μεταγραφές, ανανεώσεις και προετοιμασία

Θα φτιάξει καλή ομάδα φέτος η Κοιλάδα

Η έναρξη της προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν θα γίνει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Κοιλάδας.
Θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία της διοίκησης , τεχνικού / ιατρικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.
Μέχρι στιγμής, στην Κοιλάδα έχουν ανανεώσει ο προπονητής Γιώργος Κολιατσόπουλος, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωαννίδης, ο 28χρονος δεξιός μπακ Φάνης Παπασταύρου, ο 20χρονος μεσοαμυντικός Βασίλης Ελένης, ο 22χρονος αριστερός πλάγιος Κώστας Μπάζος, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Ανδριανός Αλεξανδρής, ο 30χρονος αριστερός πλάγιος Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο 31χρονος αμυντικός Διονύσης Μπασιμακόπουλος, ο 33χρονος μέσος Παναγιώτης Μέγας και ο 35χρονος τερματοφύλακας Αργύρης Αλευράς.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, παίκτης της Κοιλάδας είναι και επίσημα ο 28χρονος επιθετικός Γρηγόρης Ταραντίλης. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης, με εμπειρία στην κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κουτσοπόδι, Ένωση Λέρνας, Δρέπανο και Αργοναύτη Νέας Κίου.
Τέλος, η Κορωνίδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον φυσιοθεραπευτή / μασέρ Σπύρο Νικολάτο.
Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Δημήτρης Τσιρτσίκος και αντιπρόεδρος ο Αντώνης Μαναριώτης.
Η Κορωνίδα Κοιλάδας αναμένεται να κατεβάσει καλή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Τις επόμενες ημέρες, όπως μαθαίνουμε, θα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές.
ΔΕΙΤΕ:  Η Πατουλίδου επισκέφθηκε τον Ορφανό στο Ναύπλιο

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!