ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο Αργολίδας | Ντέρμπι στη Νέα Κίο με νικητή τον Παναργειακό, “πέρασαν” Κοιλάδα, Ασίνη, ΠΑΟΚ & Φοίνικας


Αγωνιστική δράση για το Κύπελλο Αργολίδας είχαμε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, με ωραία παιχνίδια από δυνατές ομάδες του νομού.
Σε αγώνα που εξελίχθηκε σε ντέρμπι στη Νέα Κίο, ο Παναργειακός επικράτησε 1-2 του Αργοναύτη χάρη στα γκολ των Πλαστουργού στο 14′ και Παιδάκη στο 75′, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 60′ ο Δριμούρας.
Στο γήπεδο της Προσύμνης η ΑΕΚ Άργους νίκησε 2-0 τον Αγαμέμνωνα.
Η Κορωνίδα Κοιλάδας που πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας παρουσιάζεται δυνατή και στο θεσμό του Κυπέλλου. Απέναντι στον Τροιζηνιακό, στο γήπεδο του Γαλατά, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και βρέθηκαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να προηγούνται με 0-4 με τα γκολ που σημείωσαν οι Οψιμούλης, Παπασταύρου, Αλεξανδρής και Ταραντίλης. Το μόνο που κατάφερε ο Τροιζηνιακός είναι να μειώσει στο τελικό 2-4 με τον Καλυβά και τον Σαμπάνη.
Στο Κουτσοπόδι, ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τον Ερμή Κιβερίου χάρη στο γκολ του Σαραβάκου στο 7ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με τον Μπλάτσο στο 35′ και τον Καραργύρη στο 79′ και στο 87′ επικράτησε 3-1. 
Στο Παναρίτη, ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου νίκησε 1-3 τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24′ με τον Δαρδάνη, στο 30′ ο Αποστολάκης σημείωσε αυτογκολ για τον Φοίνικα, στο 68′ ο Π. Κάπλατζης με πέναλτι έκανε το 1-2 και το τελικό 1-3 πέτυχε στο 85 ο Λαθούρης.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο Πανασιναϊκός νίκησε 2-0 τον Αστέρα Δρεπανιακό στο γήπεδο του Τολού. Τα γκολ για την ομάδα της Ασίνης σημείωσαν Βλάχος (55′) και Δήμας (79′).

ΔΕΙΤΕ:  Εταιρεία στο Άργος ζητά εξωτερικό πωλητή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!