Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κώστας Χαλκιάς: Εξόρμηση στην Αργολίδα για την Καθαρά Δευτέρα

Επισκέφθηκε το Ναύπλιο και έφαγε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Νέας Κίου

Ο γνωστός παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Κώστας Χαλκιάς επέλεξε την Αργολίδα για την εορταστική εξόρμηση της Καθαράς Δευτέρας.
Ο Χαλκιάς, γνωστός για την επιτυχημένη του καριέρα σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, στον οποίο ήταν και ένας εκ των αρχηγών, ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής, αλλά και άλλες γνωστές όπως ο Άρης και ο Απόλλων και με παρουσία στο εξωτερικό σε Πόρτσμουθ και Μούρθια, απόλαυσε τις χαρές της ημέρας συνοδευόμενος από παρέα, στο γραφικό Ναύπλιο και στη συνέχεια γευμάτισε σε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Νέας Κίου.
Η επιλογή του να επισκεφτεί την περιοχή φαίνεται πως του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς ο ίδιος φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος από την εμπειρία. Ο Χαλκιάς, ο οποίος έχει φορέσει 32 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας αθλητής που απολαμβάνει την αναγνώριση και την αγάπη του κόσμου, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν.
Η παρουσία του στην Αργολίδα δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς έλαβε θερμές υποδοχές από φίλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας την ευρεία εκτίμηση και συμπάθεια που του έχει το ελληνικό φίλαθλο κοινό.
ΔΕΙΤΕ:  Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον προστάτη της Άγιο Λεωνίδη

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!