ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λάζαρος Λασκαρίδης: Η τραγική απώλεια που συγκλονίζει την Ερμιόνη

Με απέραντη θλίψη και βαθιά λύπη, λάβαμε σήμερα το μελαγχολικό νέο της απώλειας ενός εξαιρετικού ανθρώπου, του Λάζαρου Λασκαρίδη, Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας.
Ο Λάζαρος Λασκαρίδης, που έδωσε το απαράμιλλο ταλέντο του στον χώρο της δημοσιογραφίας, ήταν ένας αξιοσέβαστος επαγγελματίας με μακρά και πολυσχιδή πορεία. Ο εκλιπών ήταν μέλος στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και υπηρέτησε σε Γραφεία Τύπου πολλών Υπουργείων, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του στον τομέα αυτόν. Επιπλέον, είχε την τιμή να είναι εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας. Το έργο που προσέφερε στην Καλλιθέα ήταν πραγματικά πολύτιμο και αξιέπαινο.
Η τραγική είδηση του θανάτου του Λάζαρου Λασκαρίδη συγκλόνισε ολόκληρη την Ερμιόνη, την πατρίδα του. Αυτός ο άνδρας, μοναχοπαίδι του Αναστάσιου Λασκαρίδη και της Ερμιονίτισσας Μαρίνας Φοίβα, αγάπησε και αγαπήθηκε από την κοινότητα της Ερμιόνης.
Ο Λάζαρος πέρασε τα καλοκαίρια της παιδικής ηλικίας του στο πατρικό του σπίτι στα Μαντράκια Ερμιόνης. Εκεί, συνέπιπτε με τον χρόνο και τον τόπο της αθωότητας, δημιουργώντας ισχυρές φιλίες που διήρκεσαν μέχρι σήμερα. Η Ερμιόνη των παιδικών του χρόνων και της νεανικής του περιπλάνησης ήταν ένας χώρος γεμάτος αναμνήσεις και συναισθήματα.
Η κωμόπολη αυτή, που τώρα ταράχθηκε από την απώλεια ενός αγαπημένου γιου της, παραμένει αιώνια ευγνωμονούσα για την παρουσία του Λάζαρου. Η φωνή του, οι λέξεις του και οι πράξεις του άγγιξαν τις καρδιές πολλών ανθρώπων και αφήνουν ένα ανεξίτηλο ίχνος στην Ερμιόνη
Ο θάνατος του Λάζαρου Λασκαρίδη αποτελεί μια απώλεια που αντικατοπτρίζει το σκοτεινό πένθος που καταπλήσσει την Ερμιόνη. Οι κάτοικοι της πόλης αισθάνονται συντριμμένοι και συνειδητοποιούν πόσο ανεκτίμητος ήταν ο Λάζαρος για αυτούς.
Η Ερμιόνη τον αγκαλιάζει με αγάπη και θα μείνει για πάντα ζωντανός στη μνήμη της. Ο Λάζαρος άφησε ένα ανεπανάληπτο σημάδι στην καρδιά κάθε ανθρώπου που τον γνώρισε.
Καλή ανάπαυση Λάζαρε. Οι φίλοι σου και οι συγχωριανοί σου θα σε φυλάξουν στις καρδιές τους για πάντα. Ας αναπαύσει η ειρήνη την ψυχή σου, εκεί όπου οι άγγελοι τραγουδούν και οι αναμνήσεις λάμπουν σαν αστέρια. Αντίο Λάζαρε, η Ερμιόνη θα σε θυμάται πάντα.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Πωλούνται ελιές πάνω από 110 ετών στην Ερμιονίδα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!