Μαρίνα Ναυπλίου: «Το έργο θα γίνει κανονικά!» -Απάντηση στα δημοσιεύματα

Τι απαντά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου

Ο Τάσος Ζαφείρης πήρε θέση για το σημαντικό έργο της μαρίνας Ναυπλίου και όπως δήλωσε «το έργο θα γίνει κανονικά!».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου:
«Mετα τα δημοσιεύματα ότι “κόπηκε” η μαρίνα Ναυπλίου από το ΚΑΣ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το έργο θα γίνει κανονικά.

Οι παρατηρήσεις που υπάρχουν από το ΚΑΣ αναφέρονται σε αρχιτεκτονικά τα οποία η εταιρεία θα υποβάλει τροποποιημένα ώστε να συνάδουν με την προστατευόμενη από την Αρχαιολογική νομοθεσία παλαιά Πόλη του Ναυπλίου.
Ως εκ τούτου δεν υφίσταται από το ΚΑΣ καμία απόρριψη της κατασκευής της Μαρινας αλλα τροποποίηση της υφισταμένης αρχιτεκτονικής μελέτης.»
Σχετική είδηση: Το Υπουργείο Πολιτισμού βάζει «Stop» στη μαρίνα Ναυπλίου;

Online χρήστες: 168

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!