ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση των βιβλίων του Γιώργου Μουσταΐρα στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών

Ο Γιώργος Μουσταΐρας παρουσίασε τα βιβλία του στην Αθήνα

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, έγινε με μεγάλη συμμετοχή, η παρουσίαση των βιβλίων «Ιστορίες στο περιθώριο της Ιστορίας» και «Σκόρπια φύλλα καρδιάς» (ποιήματα), του Αργείου Ιστορικού ερευνητή – Λογοτέχνη Γιώργου Ν. Μουσταΐρα και μέλους της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Την εκδήλωση, που συντόνισε επιτυχημένα ο Αντώνης Θαλασσέλης, Ποιητής, Εκδότης της Νέας Φιλολογικής Πρωτοχρονιάς,.άνοιξε με χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της Εταιρίας και πρώην Πρόεδρος Παύλος Ναθαναήλ, λογοτέχνης και παλιός δημοσιογράφος του BBC.
Μίλησαν, με τα καλύτερα λόγια για τον συγγραφέα και τα βιβλία του ο Σταύρος Λυγερός, Δημοσιογράφος, επικεφαλής SLpress.gr, ο Γιώργος Γιαννούσης, Οικονομολόγος – Ιστορικός ερευνητής, Πρόεδρος της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού και ο Κώστας Καρούσος, Ποιητής – Εικαστικός, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, μεταξύ άλλων, και η κορυφαία συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ν. Μουσταΐρας είναι το μόνο μέλος της Ιστορικής Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών από την Αργολίδα, μιας Εταιρίας που ιδρύθηκε το 1934 και Πρόεδροί της έχουν διατελέσει ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Άγγελος Σικελιανός, ο Μιλτιάδης Μαλακάσης, ο Νίκος Βέης και άλλοι κορυφαίοι λογοτέχνες.
Τα βιβλία του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα διατίθενται από τα βιβλιοπωλεία του Άργους και του Ναυπλίου, καθώς και από τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ:  Η ομάδα EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου συναντήθηκε με την Eυρωπαία Επίτροπο Elisa Ferreira (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!