ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μετά το Παναρίτη… το Δρέπανο! Σκόραρε ξανά 7 φορές ο Παναργειακός και οδηγεί την κούρσα!!

Δεν κόβουν πουθενά οι Λύκοι…

Ασταμάτητος για ακόμα ένα παιχνίδι ο Παναργειακός!

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται η ιστορική ομάδα του Άργους και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε εφτά φορές!
Οι “Λύκοι” την Κυριακή 5/12 κέρδισαν 7-1 τον Ατρόμητο Παναριτίου και τρεις ημέρες αργότερα, στο αναβληθέν παιχνίδι με τον Αστέρα Δρεπανιακό πήραν τη νίκη με σκορ 7-0.

Ο Παναργειακός έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πλέον είναι πρώτος στον 2ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας με 29 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Αργοναύτη και έξι από την Κοιλάδα.

Ο Παπασπύρος στο 10′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Μπατάκου και ο Θεοδοσιάδης στο 16′, μετά από ασίστ του Μαρίνη, διπλασίασε τα τέρματα των “Λύκων”.
Ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 3-0 στο 42′ και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος, ο Παναργειακός σημείωσε ακόμα 4 τέρματα, με απευθείας κόρνερ (!) και απευθείας φάουλ του Μαρίνη στο 65′ και στο 80′, με πλασέ του Τσίρου στο 67′ και με σουτ του Παπασπύρου στο 76′.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
Κουκουλοφόροι χούλιγκανς εισήλθαν στο στάδιο, εκμεταλλευόμενοι το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν στους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας του Δρεπάνου, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα στη σκεπαστή κερκίδα.
Μετά την επίθεση, οι εισβολείς αποχώρησαν από το γήπεδο. Η διοίκηση του Παναργειακού έσπευσε με ανακοίνωσή της να καταδικάσει τα επεισόδια.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Έπεσαν μπουνιές στο ΔΑΚ Άργους – Χούλιγκανς επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου!
ΔΕΙΤΕ:  ΕΠΣ Αργολίδας: Συγχαρητήρια στον Παναργειακό για την άνοδο στη Super League 2

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!