«Μητέρα καλό ταξίδι»: Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Κωστούρο

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Κωστούρο

Έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα
Βαρύ πένθος για τον τέως Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.
Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα του και γράφοντας: «Μητέρα, καλό ταξίδι…».
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στις 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.
Η συντακτική ομάδα του Argolida Planet εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον κ. Κωστούρο και την οικογένειά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Καλό παράδεισο!

Online χρήστες: 266

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!