ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν φαντάζεστε ποιον πασίγνωστο εγκληματία του έβαλαν στην ίδια πτέρυγα!

Σμίγουν ένας ένας!

Στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ΣΤ’ πτέρυγα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 49χρονος που έκλεψε πριν 9 χρόνια τον πίνακα του Πικάσο από την Εθνική Πινακοθήκη.

Στην ίδια πτέρυγα που θεωρείται… VIP βρίσκονται ήδη ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς και ο πρώην ιερέας που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.

ΔΕΙΤΕ:  Απατεώνες στο Άργος παρίσταναν τους λογιστές και «έτρωγαν» λεφτά από τον κόσμο

Ο ενορχηστρωτής και εκτελεστής της μεγάλης αρπαγής των τριών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης πέρασε το προβλεπόμενο τεστ Covid και να οδηγήθηκε στον ειδικό χώρο της καραντίνας.

Η 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία θεωρείται ήσυχη, οδηγούνται οι κρατούμενοι χαμηλής επικινδυνότητας.

Πρόκειται συνήθως για άτομα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα και τοποθετούνται στα συγκεκριμένα κελιά, τοποθετούνται στα συγκεκριμένα κελιά, έτσι ώστε να αποφεύγονται επιθέσεις και άγρια επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ:  Καραμπόλα 4 αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Άργους - Ναυπλίου

Πέρα από τους τρεις προαναφερθέντες εγκληματίες, το κατώφλι της ΣΤ’ πτέρυγας έχει περάσει και ο Μένιος Φουρθιώτης – ο οποίος μάλιστα απολαμβάνει ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση – και ο Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών κρατείται στο ίδιο κελί με άλλα τρία άτομα: έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που είχε συλληφθεί στα Γιάννενα και είναι υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

ΔΕΙΤΕ:  Κοπέλα στο Άργος έκανε φάρσα στην Αστυνομία και την πήραν μέσα!

Αντίστοιχα, ο Φουρθιώτης βρίσκεται στο ίδιο κελί με δύο πρώην αστυνομικούς που διέπραξαν εγκλήματα.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!