ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαλαδόρος: Τα νέα των ομάδων μας στη Γ’ Εθνική – Μεταγραφές και άλλα…

Ο Μπαλαδόρος παίζει στο Argolida Planet

Το αθλητικό ρεπορτάζ τρέχει και ο Μπαλαδόρος σας μεταφέρει τα τελευταία νέα.
Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Ξεκινάμε!
Σας το είχαμε πει… Ο Παναργειακός θα μας βομβαρδίσει με ανακοινώσεις, όπως και έγινε!
Ο σχεδιασμός των “Λύκων” ξεκίνησε νωρίς και οι ανακοινώσεις πέφτουν βροχή, καθώς οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές τρέχουν.
Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα ανανέωσαν οι: Μαρίνης, Φλεβάρης, Παιδάκης, Αϊβαλιώτης, Σελλής, Ντε Σόουζα (ή αλλιώς… Νεϊμάρ!), Διαμαντής, Κυριακόπουλος, Μπιτινής, Τσίρος και Θεοδοσιάδης.
Παρέμειναν στο τεχνικό επιτελείο οι Δημήτρης και Νίκος Μπατάκος, ο πρώτος ως βοηθός του νέου προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα και ο δεύτερος συνεχίζει και φέτος ως γενικός αρχηγός.
Είχαμε γράψει στο Argolida Planet, ότι η ομάδα έχει “κλείσει” νέους παίκτες και θα ανακοινωθούν σύντομα. Έτσι και έγινε, αφού δύο μέρες αργότερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αντώνη Τσιράκη από τον Αστέρα Τρίπολης Κ19. Είναι αμυντικός μέσος και την περσινή χρονιά έκανε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.
Ο Μπαλαδόρος έμαθε ότι υπάρχει συμφωνία με τερματοφύλακα και εξτρέμ.
Χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση στο τέρμα, αφού Κομπόσης και Κοζιώτης είναι παρελθόν από τους “Λύκους”. Ο Άγγελος επανέρχεται από τον τραυματισμό του και τη νέα χρονιά θα είναι ετοιμοπόλεμος. Όπως μάθαμε, ετοιμάζεται για Κουτσοπόδι.
Ο Κοζιώτης, ως γνωστόν, σταμάτησε το ποδόσφαιρο.
O Πάρης Κάπλατζης βοήθησε πολύ φέτος τον Παναργειακό και πέτυχε κρίσιμα γκολ, όμως τη νέα χρονιά θα τον δούμε με τη φανέλα του Φοίνικα.
Με την ομάδα της Επιδαύρου ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο ο επιθετικός Βαγγέλης Θωμάς.
Στην τρίτη εκπρόσωπο του νομού, την Ένωση Ερμιονίδας, τα μέλη και οι φίλοι συναντήθηκαν την Τετάρτη στο γήπεδο του Κρανιδίου σε καλό κλίμα και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν και φέτος την ομάδα.
Την προσεχή Δευτέρα στις 19:00, έχουν γενική συνέλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, όπου θα συζητήσουν για τον προγραμματισμό της νέα χρονιάς και θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ.
ΔΕΙΤΕ:  Ομιλία για την ψυχική υγεία στο Λυγουριό

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!