Μπαράζ πυρκαγιών στην Αργολίδα. Σε Ερμιονίδα και Μυκήνες τα πύρινα μέτωπα

Η μια πίσω από την άλλη ξεσπούσαν στην Αργολίδα οι εστίες πυρκαγιάς στην περιοχή των Μυκηνών το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, οι άνδρες της πυροσβεστικής δεν προλάβαιναν να επέμβουν σε μία εστία, αμέσως ξεσπούσε μία άλλη. Συνολικά 6 διαφορετικές εστίες παρουσιάστηκαν γύρω από το χωριό των Μυκηνών αλλά ακόμη και μέσα στο παλιό Ξενία όπου εκδηλώθηκε φωτιά σε ένα στρώμα, μέχρι αργά το απόγευμα.

Η άμεση επέμβαση 13 ανδρών της Πυροσβεστικής Άργους και Ναυπλίου με 5 οχήματα, απέτρεψε τα χειρότερα καθώς οι εστίες ηταν όλες πολύ επικίνδυνες.

Ερμιονίδα: Πυρκαγιά στην Πετροθάλασσα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 10 Ιουλίου στην περιοχή Πετροθάλασσα του δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Αντιπύραρχος Βασίλης Γεωργόπουλος, πυροσβεστικό όχημα με άνδρες από το Ναύπλιο, οχήματα και άνδρες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρανιδίου και ο Δήμος που συνέδραμε με υδροφόρο για εφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων και μηχάνημα έργου.

Η φωτιά που έκαψε 15 περίπου στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης είναι υπό έλεγχο, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την αίσια έκβασή της, μέχρι αργά το απόγευμα.

Online χρήστες: 301

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!