ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μυρίζει μπαρούτι στο ΠΑΣΟΚ Αργολίδας – Σοβαρές καταγγελίες για νοθεία στις εκλογές – Απαιτούν ακύρωση!

Σοβαρές καταγγελίες για τις εσωκομματικές εκλογές

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 8/5 με την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.
Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν και τόσο ομαλά!
Η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ μυρίζει μπαρούτι. Σοβαρές καταγγελίες για νοθεία και αιτήματα για ακύρωση εκλογών στο νομό είναι η είδηση της ημέρας! 
Όπως καταγγέλλουν γραπτώς 11 μέλη της παράταξης, η κάλπη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ήταν νοθευμένη, καθώς υπάρχει κατάλογος ψηφισάντων 796 και καταμετρημένα ψηφοδέλτια 846!
Μάλιστα, τα ίδια γεγονότα συνέβησαν στην Επίδαυρο, στο Άργος και στην Ερμιόνη.
Ψηφοδέλτια χωρίς φακέλους που έπεφταν σε κάλπες, οι μισοί υποψήφιοι και οι πατεράδες τους μέλη εφορευτικών επιτροπών και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα συνέβησαν την Κυριακή, σύμφωνα με γραπτή καταγγελία που εστάλη πριν λίγο στο Argolida Planet και υπογράφουν τα μέλη της παράταξης Β. Λάσκαρης, Μυλωνόπουλος, Θεωδοράκος, Τριανταφύλλου, Γιαννόπουλος, Αικ. Δήμα, Τσουρή, Λαμπρόπουλος, Μπούρης, Χρονόπουλος και Δ. Στεργίου.
Καυστική, επίσης, είναι η ανακοίνωση του μέλους της Ν.Ε. Τάκη Θεωδοράκου:
“Οι διαδικασίες για την ΝΕ και συνέδρους μου θύμιζαν εποχές ΝΟΒΑ ΓΟΥΔΙ-ΧΑΪΔΑΡΙ, ΧΑΪΔΑΡΙ-ΓΟΥΔΙ. Η διαδικασία να βάζουν εφορευτική τους ίδιους υποψήφιους, να ρίχνουν ψηφοδέλτια χωρίς φακέλους και να τριπλό ψηφίζουν, μου θυμίζουν εποχές Ζαγοριανάκου. Μετά από αυτή τη διαδικασία και τις τακτικές αυτές το ΠΑΣΟΚ θα κολυμπάει στο βάλτο της στασιμότητας και φοβάμαι ότι με αυτά που γίνονται ο κόσμος και τα στελέχη θα χαράξουν άλλη πορεία. Ζητώ ΑΚΥΡΩΣΗ των εκλογών!” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Θεωδοράκος.
Όπως αναφέρουν πηγές στο Argolida Planet, αναμένονται και άλλες καταγγελίες για τη χθεσινή εκλογική διαδικασία.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…
Επιμέλεια: Ιάσονας Μουσταΐρας
ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!