ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αρνητής επιτέθηκε με κουτουλιές στον Διοικητή του Νοσοκομείου Θ. Βασιλόπουλο

Αφορμή της επίθεσης… η μάσκα!

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του Νοσοκομείου Θοδωρής Βασιλόπουλος αντίκρυσε επισκέπτη ασθενούς να μη φοράει μάσκα και έσπευσε να του κάνει παρατήρηση.
Ο άνδρας όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις του κ. Βασιλόπουλου, αλλά του επιτέθηκε εκνευρισμένος και τον άρχισε στις… κουτουλιές!
Όπως ήταν λογικό, προκλήθηκε ένταση και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ο διοικητής του Νοσοκομείου τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση -σκίστηκε το χείλος του- κατέθεσε στην Αστυνομία, όμως δεν θέλησε να δώσει περεταίρω έκταση στο θέμα και γι’ αυτό δεν υπέβαλε μήνυση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι του Νοσοκομείου Ναυπλίου γίνονται στόχος. Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά και είναι απαράδεκτο να πέφτουν θύματα επιθέσεων άνθρωποι που καθημερινά δίνουν αγώνα και προσφέρουν στην κοινωνία.
Άλλωστε, κατά γενική ομολογία, το έργο του κ. Βασιλόπουλου στο Νοσοκομείο είναι σημαντικό και σίγουρα δεν του αξίζει τέτοιου είδους απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ιάσονας Μουσταΐρας

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
ΔΕΙΤΕ:  Ομιλία για την ψυχική υγεία στο Λυγουριό

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!