ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός – Την σκότωσε μοτοσικλετιστής!

Πρωταγωνίστρια αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών.

Tην τελευταία της πνοή άφησε η πρωταγωνίστρια του Gone Girl και πολλών αμερικάνικων σειρών, Lisa Banes, θύμα τροχαίου από μοτοσυκλέτα.

Η 65χρονη καρατερίστρια ηθοποιός χτυπήθηκε από μοτοσικλετιστή στις 4 Ιουνίου, ο οποίος την εγκατέλειψε στην άσφαλτο να παλεύει για τη ζωή της. Σύμφωνα με την new York Post η Lisa Banes «έφυγε» τελικά από τη ζωή δέκα ημέρες μετά, στις 14 Ιουνίου.

Η ηθοποιός είχε τραυματιστεί σοβαρά στον εγκέφαλο και νοσηλευόταν για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο Mount Sinai Morningside, ενώ στο διάστημα αυτό δεν έγινε καμία σύλληψη υπόπτων για τον τραυματισμό της που τελικά οδήγησε στον θάνατό της.

Απόφοιτος της διάσημης σχολής υποκριτικής Τζούλιαρντ, η Banes είχε πάρα πολλές συμμετοχές σε σειρές όπως τα One Life to Live, China Beach, The Royal Pains, Nashville, The Trials of Rosie O’Neill, Son of the Beach, The King of Queens, Six Feet Under, Desperate Housewives κα.

Αλλά και η κινηματογραφική της καριέρα είχε αρκετές λαμπρές στιγμές δίπλα σε πρωταγωνιστές όπως ο Τομ Κρουζ και ο Μπεν Άφλεκ.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!