ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2023

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου φέτος φιλοξενεί 76 παραγωγές και 2.200 Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα επιστρέφει και φέτος το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, φιλοξενώντας στους χώρους του Ηρωδείου, της Πειραιώς 260 και της Επιδαύρου συνολικά 76 παραγωγές και 2.200 Έλληνες και ξένους καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Με ολοκαίνουργια οπτική ταυτότητα και με σύμβολα ένα περιστέρι, μια καρδιά και το νερό ως πηγές της ζωής και της ελευθερίας, το Φεστιβάλ του 2023 υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη και φαντασία.
Η νέα οπτική ταυτότητα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Η καρδιά του Φεστιβάλ θα χτυπήσει όπως κάθε χρονιά στην Αθήνα και την Επίδαυρο, με μεγάλες πρεμιέρες, διεθνείς συμπαραγωγές και σπουδαία ονόματα τόσο της διεθνούς όσο και της εγχώριας σκηνής, σε παραστάσεις που υπογράφουν κορυφαίοι δημιουργοί από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής και του χορού.
Καλλιτέχνες όπως ο Herbie Hancock, οι Sigur Ros, ο θρυλικός Γερμανός σκηνοθέτης Φρανκ Κάστορφ, οι Waterboys, ο Nils Frahm, ο Θεόδωρος Κουρεντζής, η Anne-Sophie Mutter, οι James, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Έλλη Πασπαλά, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Anouar Brahem αναμένεται να προσφέρουν αξέχαστες βραδιές απόλαυσης στο κοινό.
Στην Πειραιώς 260 φιλοξενούνται και φέτος πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι ξένοι καλλιτέχνες, όπως ο Ρώσος σκηνοθέτης Κίριλ Σερεμπρένικοφ, αλλά και αγαπημένοι Έλληνες δημιουργοί που επιστρέφουν στο Φεστιβάλ. Ανάμεσά τους ο Στάθης Λιβαθινός, ο Θάνος Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κουτλής που θα παρουσιάσει την περσινή μεγάλη επιτυχία «Ο Σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι».
Με την κάρτα FESTIVAL FRIEND, οι φίλοι του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου θα έχουν για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν προσφορές και εκπτώσεις εισιτήριων και να απολαύσουν προνομιακά πακέτα επιλογών.
Προπώληση εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο viva.gr

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Σας ενδιαφέρει: Ποιες περιοχές της Αργολίδας θα μείνουν χωρίς ρεύμα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!