Ξεκινά έργο 350.000€ για την οδική ασφάλεια στην Αργολίδα

Υπεγράφη νέα σύμβαση

Η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών βρίσκονται στο επίκεντρο νέας παρέμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία προχωρά στην υλοποίηση σημαντικού έργου στην Αργολίδα.
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026, υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση και Αναβάθμιση Στοιχείων Ασφάλειας Οδικού Δικτύου Π.Ε. Αργολίδας 2025», συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη, του Προέδρου του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πελοποννήσου Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Μπούνου.
Το έργο χρηματοδοτείται μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) και αφορά στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία του οδικού δικτύου όπου εντοπίζονται αυξημένα προβλήματα ασφάλειας.
Στο πλαίσιο των εργασιών προβλέπεται η αναβάθμιση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και παρεμβάσεις που στοχεύουν στη μείωση της επικινδυνότητας και στην αναβάθμιση των συνθηκών κυκλοφορίας.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται να ενισχύσει την ασφαλή μετακίνηση οδηγών και πεζών, δίνοντας έμφαση σε κρίσιμα σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής.

Online χρήστες: 448

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!