ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι ιστότοποι του Δήμου Ερμιονίδας δεν επιτρέπεται να είναι όργανα της Συμπολίτευσης!

Κάθε Δημοτική Αρχή διαθέτει κάποιους ηλεκτρονικούς ιστότοπους για να ενημερώνει τους δημότες για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Δήμου τους.

Οι συγκεκριμένοι ιστότοποι για την κατασκευή και την λειτουργία τους επιβαρύνουν με κάποιο κόστος τον αντίστοιχο Δήμο, κόστος που μικρό ή μεγάλο μετακυλίεται στους δημότες. Με απλά λόγια, ο κάθε δημότης χρεώνεται κάποιο ποσό για να ενημερώνεται από τον Δήμο του και μόνο γι’ αυτό.

Επίσης, κάθε δημοτική παράταξη, συμπολίτευση ή αντιπολίτευση, έχει την δυνατότητα να ενημερώνει τους δημότες για τις απόψεις και τις θέσεις της μέσω παραταξιακών ιστοτόπων, εντύπων και Δελτίων Τύπου που αποστέλλει στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ:  Green Wolves: «Η ψυχή του Λύκου παραμένει αθάνατη... Ήρθε η εξιλέωση!»

Έτσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. Είναι ανεπίτρεπτο, επομένως, οι ιστότοποι του όποιου Δήμου να λειτουργούν ως παραταξιακά ενημερωτικά μέσα της συμπολίτευσης και να εξαπολύονται μέσα από αυτούς επιθέσεις κατά πολιτικών αντιπάλων.

Δεν στέκομαι στο ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, ως προς την κριτική και τις πράξεις. Στέκομαι και εμμένω στο ότι δεν είναι επιτρεπτό – το τονίζω – η διοικούσα παράταξη ενός Δήμου να χρησιμοποιεί τους δημοτικούς ιστότοπους για να απαντά στις όποιες κριτικές προέρχονται από πολιτικούς αντιπάλους ή από πολίτες, τη στιγμή που άλλος είναι ο ρόλος των συγκεκριμένων ιστοτόπων. Μπορεί να υπερασπίζεται τις απόψεις της, κάλλιστα, μέσα από τον παραταξιακό της ιστότοπο, μέσα από έντυπα που μπορεί να εκδίδει (με έξοδά της) και μέσα από Δελτία Τύπου!

ΔΕΙΤΕ:  Γ. Μαλτέζος: «Εμείς ψεκάζουμε για τα κουνούπια και όχι η Περιφέρεια που είναι υποχρέωσή της»

Δυστυχώς, το φαινόμενο στο οποίο αναφέρομαι, έχει γίνει κανόνας στον Δημοτικό ιστότοπο ermionida.gr του Δήμου Ερμιονίδας αλλά και στον ιστότοπο deyaer.wordpress.com της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας και για του λόγου το αληθές παραθέτω κάποιες δημοσιεύσεις:

ΔΕΙΤΕ:  Γιάννης Γεωργόπουλος: «Προχωράμε με έργα μέσα σε χρόνο ρεκόρ»

Η μεγάλη αποδοχή των δημοτών, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Το έργο της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία 2 χρόνια είναι η απάντηση στον κ. Λάμπρου !  

Τοποθέτηση για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα !

Η αλήθεια για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Ερμιονίδας.

Υποστηρικτής της παρανομίας και της ατιμωρησίας ο κος Λάμπρου

Απάντηση στον κ. Λάμπρου

Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. : Ξεκάθαρα και αληθινά, κόντρα σε κάθε «τρικλοποδιά»

Ιάσονας Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!